Στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards 2018/19» oι κορυφαίοι του Κυπριακού Πρωταθλήματος (όπως τους επέλεξαν μέσα από ψηφοφορία οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές) μαζί με το ανάλογο βραβείο θα λάβουν κι ένα ξεχωριστό δώρο από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.

Οι τιμώμενοι ποδοσφαιριστές θα λάβουν ένα συλλεκτικό αναμνηστικό το οποίο παρήγγειλε ο ΠΑ.Σ.Π. ειδικά διαμορφωμένο για τη συγκεκριμένη εκδήλωση κι αποτελείται από ημιπολύτιμο λίθο «Μάτι της Τίγρης».

Ο συγκεκριμένος ημιπολύτιμος λίθος από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα είναι ένα σύμβολο καλής τύχης, πλούτου, δύναμης, θάρρους και οξυδέρκειας. Ο ΠΑ.Σ.Π. εύχεται σε όλους όσους θα βραβευθούν οι συγκεκριμένες ιδιότητες να τους ακολουθούν σε όλη τους την καριέρα!

Τα δώρα έφτιαξε για λογαριασμό του ΠΑ.Σ.Π. το κατάστημα «Κομπολογάδικο» στη Λεμεσό, το οποίο προσφέρει έκπτωση 20% σε όλους τους ποδοσφαιριστές μέλη του Συνδέσμου.

Τα «PASP Football Awards» θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 20:30 και θα μεταδοθούν ζωντανά σε ανοικτή ζώνη από την Primetel και διαδικτυακά μέσω live streaming από την AlfaSportsTV. Βρίσκονται υπό την αιγίδα της ΚΟΠ και φετινοί χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι UNICARS, STOIXIMAN, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Lander Polar Ice Gel, Buffalo Wings & Rings Restaurant και τα Υγιεινά Έτοιμα Γεύματα YUMMO.