Τίμησαν την Κύπρο οι ομάδες μας!

Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει θερμά τις ομάδες μας για τις επιτυχίες που κατέγραψαν και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για διάκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ειδικότερα, την Ομόνοια και την ΑΕΚ που κατάφεραν να εξασφαλίσουν, με πανηγυρικό τρόπο μάλιστα, την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League. Eπιπλέον, ο Απόλλωνας, που είχε ήδη εξασφαλίσει μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος τη συμμετοχή του στους ομίλους του Conferense League, όρθωσε ανάστημα μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έχασε την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης στη διαδικασία των πέναλτι.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και στην παρουσία των Κύπριων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι τόσο με τα γκολ όσο και με τη συνολική τους εμφάνιση, απέδειξαν ότι ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει παρόν και μέλλον. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έστειλαν εκ νέου μήνυμα στις ομάδες μας ότι όσο περισσότερο επενδύουν στο ταλέντο τους τόσο περισσότερα θα είναι τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη για τις ίδιες.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε και στην παρουσία του ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές του οποίου τα έδωσαν όλα για ανατροπή των δεδομένων απέναντι στην Τζιουργκάρντεν, όπως και στην πρώτη και ιστορική παρουσία και νίκη του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η παρουσία τριών ομάδων μας σε ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τιμά την ίδια την Κύπρο, ενώ αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο αθλητισμός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας. Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και στη φάση των ομίλων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ