Τα Χρυσά Γάντια του Β’ Γύρου στον Vana Alves!

Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας 2022/23, το βραβείο Stoiximan Golden Gloves του Β’ Γύρου θα απονεμηθεί στον Vana Alves, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του σε επτά αγώνες από τις 13 αγωνιστικές. Πίσω από τον Vana, πέντε τερματοφύλακες ολοκλήρωσαν τον Β’ Γύρο με 5 clean sheet. Πρόκειται για τους Uzoho (Ομόνοια), Muriel (ΑΕΛ), Piric (ΑΕΚ), Jovanovic (Απόλλων) και Belec (ΑΠΟΕΛ).

Θυμίζουμε ότι είναι η τρίτη φορά που ο τερματοφύλακας του Άρη λαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο από τον ΠΑ.Σ.Π. και την Stoiximan, αφού είχε λάβει στο περσινό πρωτάθλημα τα Χρυσά Γάντια του Α’ και του Β’ Γύρου της κανονικής διάρκειας. Η επόμενη χρονική περίοδος βράβευσης θα είναι εκείνη των Play-Offs, ξεχωριστά σε Πρώτο και Δεύτερο γκρουπ.

Η μάχη για τα Χρυσά Γάντια της σεζόν 2022/23!
Στη τελική ευθεία μπαίνουμε και για τα δύο μεγάλα βραβεία Stoiximan Golden Gloves του Πρωταθλήματος 2022/23, τα οποία θα λάβουν από Πρώτο και Δεύτερο γκρουπ αντίστοιχα, οι τερματοφύλακες με τις περισσότερες απαραβίαστες εστίες σε όλη τη χρονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής από το Πρώτο γκρουπ οι Vana Alves (Άρης) και Kenan Piric (ΑΕΚ) προηγούνται με 12 απαραβίαστες εστίες ενώ από το Δεύτερο γκρουπ ο Muriel Becker (ΑΕΛ) με 10.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ