Συγχαρητήρια σε όλους!

Ακόμη μία ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος, με έντονα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και στεναχώριας!

Με αφορμή την ολοκλήρωση όλων των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, επιθυμεί να συγχαρεί όλες τις ομάδες που έφτασαν στην επίτευξη των στόχων τους, αλλά και όλες τις υπόλοιπες για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσαν και ας μην τα κατάφεραν. Οι νίκες και οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι, αυτά που μένουν είναι το ήθος, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Μέσα από έναν μαραθώνιο, κάποιοι θα κερδίσουν και κάποιοι θα χάσουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να συνεχίσεις την προσπάθεια και οι αναποδιές να σε πεισμώσουν και όχι να σε αποθαρρύνουν.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ που έβαλε τέλος στην «ανομβρία» των τελευταίων χρόνων και σήκωσε την κούπα του πρωταθλητή, την Πάφο FC για την κατάκτηση του κυπέλλου, του πρώτου τίτλου στην ιστορία της, καθώς και την ΑΕΚ και την Ομόνοια, ομάδες που συμπληρώνουν την τετράδα που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη.

Συγχαρητήρια, επίσης, στη μεγάλη ομάδα της Απόλλων Ladies, που σήκωσε το νταμπλ στο πρωτάθλημα γυναικών, στους θριαμβευτές της Β’ Κατηγορίας, την πρωταθλήτρια Ομόνοια Αραδίππου, που μαζί με την Ομόνοια 29ης Μαΐου και την Ένωση Νέων Παραλιμνιου θα συμμετέχουν από του χρόνου στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, καθώς και στον πρωταθλητή Γ’ Κατηγορίας, Χαλκάνορα και τις ομάδες που τον ακολούθησαν στη Β’ Κατηγορία, Αναγέννηση και Σπάρτακο Κιτίου.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και η πρωταθλήτρια Δόξα Παλαιομετόχου, του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, όπως και στη δεύτερη και τρίτη της βαθμολογίας Ανόρθωση Μουτταγιάκας και FC Λειβάδια 2022, αντίστοιχα. Δεν ξεχνάμε, βέβαια, και τις ομάδες που ξεχώρισαν στο Πρωτάθλημα Ένταξης και πήραν τον δρόμο για την Επίλεκτη Κατηγορία, τον Άδωνη Ιδαλίου, τη Ξυλοφάγoυ FC, τον Κόρνο FC και το ΘΟΪ Πύργου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ