Μετά την ολοκλήρωση των 11 Αγωνιστικών του 1ου Γύρου της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2018/19 έχουμε και την ανάδειξη του τερματοφύλακα που κράτησε απαραβίαστη την εστία του στους περισσότερους αγώνες.

Νικητής ο Bruno Vale ο οποίος κατάφερε να μην δεχθεί γκολ στους 7 από τους 11 αγώνες του 1ου Γύρου! Ένα σπουδαίο επίτευγμα που του εξασφαλίζει το βραβείο Stoiximan Χρυσά Γάντια για την συγκεκριμένη περίοδο.

Στη δεύτερη θέση ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Tonio, με 5 αγώνες απαραβίαστης εστίας. Ενώ στη τρίτη θέση o Robert Veselovsky. Ο τερματοφύλακας της Νέας Σαλαμίνας δεν δέχθηκε γκολ σε 4 αγώνες και μάλιστα συνεχόμενους (5η-8η Αγωνιστική)!

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα συνεχίζει ακάθεκτος αφού θυμίζουμε ήταν ο τερματοφύλακας με τις περισσότερους αγώνες απαραβίαστης εστίας στη περσινή σαιζόν.

Οι επόμενες περίοδοι βράβευσης:

  • Δεύτερος Γύρος Α’ Φάσης Πρωταθλήματος (11 Αγωνιστικές)
  • Πρώτος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)
  • Δεύτερος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)

Στο τέλος της σαιζόν, το μεγάλο βραβείο STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2018-19, θα λάβει ο τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του στους περισσότερους αγώνες του Πρωταθλήματος των 32 αγωνιστικών στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards».

Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας προηγείται ο Τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο.