Σε φιλανθρωπικό τουρνουά ομάδα του ΠΑ.Σ.Π.

Στο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά με τίτλο «Μια αγκαλιά μόνο για σένα – Βάζουμε γκολ αγάπης», το οποίο σκοπό είχε την οικονομική ενίσχυση της 3χρονης Παυλίνας Αριστείδου, η οποία πάσχει από νευροβλάστωμα (είδος καρκίνου) και έχει μεταβεί στο εξωτερικό για θεραπεία, συμμετείχε η ομάδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.).

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου 2019, με βασική σκέψη τον ιερό σκοπό για το οποίο πραγματοποιήθηκε, που ήταν η στήριξη ενός συνάνθρωπου μας που έχει ανάγκη.

Στο τουρνουά, η ομάδα του ΠΑ.Σ.Π. αποτελείτο από τους Άντρο Παναγιώτου, Κώστα Κωνσταντίνου, Μάριο Χαραλάμπους, Γιάννη Δημητρίου, Μιχάλη Μάρκου, Νικόλα Κατσούρη, Ανδρέας Ανδρέου, Robert Stachura, Σπύρο Νεοφυτίδη. Οι παλαίμαχοι, πλέον, ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να περάσουν ωραίες στιγμές αγωνιζόμενοι ξανά μαζί.

Για την ιστορία, η ομάδα του ΠΑ.Σ.Π. έφτασε στον τελικό, όπου έχασαν από την ομάδα της Αστυνομίας, η οποία είχε στις τάξεις της μερικούς πρώην ποδοσφαιριστές.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν τη μικρή Παυλίνα Αριστείδου, για στήριξή της ίδιας και της οικογένειας της για το έτος που θα βρίσκεται στη Γερμανία για θεραπεία, μπορούν να το πράξουν με εισφορά στον λογαριασμό που ανοίχτηκε στην Τράπεζα Κύπρου στο ονοματεπώνυμο MICHAEL ARETI (FOR PAVLINA ARISTEID) και με αριθμό ΙΒΑΝ CY80 0020 0195 0000 3570 3207 2521.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ