Πυρά από Σπύρο Νεοφυτίδη: «Μας γύρισαν όλοι την πλάτη»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα (18/6) του PASP Beach Soccer. Οι μοναδικές στιγμές στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και η εξαιρετικά καλή οργάνωση ήταν τα στοιχεία τα οποία ξεχώρισαν.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π Σπύρος Νεοφυτίδης δήλωσε ότι η πρώτη μέρα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο και με απόλυτη επιτυχία, στην παρουσία πέραν των 300 μικρών παιδιών.

Η διοργάνωση κορυφώνεται το απόγευμα της Κυριακής (19/06), με την συμμετοχή παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Ο Σπύρος Νεοφυτίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι την συγκεκριμένη διοργάνωση την ανέλαβε εξολοκλήρου ο ΠΑ.ΣΠ, πράγμα απαράδεκτο κατά τα λεγόμενά του.

Δήλωσε ότι παραδοσιακοί χορηγοί που διαφημίζουν τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, δεν ενδιαφέρθηκαν και γύρισαν την πλάτη  στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π δεν είναι σίγουρο αν θα προχωρήσουν και του χρόνου στην διοργάνωση, καθώς το κόστος είναι πολύ μεγάλο.

Να αναφέρουμε τα αποτελέσματα των σημερινών παιχνιδιών 18/6:

· Στις ομάδες των γεννηθέντων το έτος 2005 είχαμε τα αποτελέσματα BARCELONA VS E.N.Y 4-2 και CHAMPIONS VS ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 4-3. Ο τελικός ανάμεσα στην BACELONA και την ομάδα του CHAMPIONS θα διεξαχθεί αύριο 19/6 στις 17:10.

· Στους γεννηθέντες του 2004 είχαμε τα παιχνίδια ΑΠΟΛΛΩΝ VS ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 1-2 και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ VS ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA 1-10. Και αυτός ο τελικός ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ VS ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA θα γίνει αυριο 19/6 στις 16:30.

· Στους 2006 είχαμε τα παιχνίδια BARCELONA A’ VS BARCELONA B 5-1 και ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ VS ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 2-1. Στον τελικό που έγινε σήμερα νικήτρια ήταν η ομάδα της BARCELONA A’ με σκορ 7-1 απέναντι στην ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι για τον τελικό που έγινε το Σάββατο (18/06) για την ηλικία των 2002  και 2003 είχαμε τα αντίστοιχα αποτελέσματα ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ VS Ε.Ν.Υ 1-3 και CHAMPIONS VS ΟΣΦΠ 4-6

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ