Πάνω από 1200 φίλαθλοι ψήφισαν για τα καλύτερα γκολ της σεζόν!

Πάνω από 1200 φίλοι του ποδοσφαίρου συμμετείχαν στην ψηφοφορία για ανάδειξη των καλύτερων τριών τερμάτων της σεζόν 2015-16, οι σκόρερ των οποίων θα βραβευτούν στις 12 Μαΐου μαζί με τους κορυφαίους της σεζόν.

Αριθμός εντυπωσιακός, αλλά και ο οποίος διασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα είναι το πιο δίκαιο. Δύσκολα μπορείς να αμφισβητήσεις την ετυμηγορία τόσων πολλών ατόμων.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να επιλέξει τα τρία καλύτερα γκολ και να τα ψηφίσει από μια φορά, επιλέγοντας ανάμεσα στα 30 καλύτερα της α΄ φάσης του πρωταθλήματος. Δηλαδή τα 26 γκολ που ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα στις ισάριθμες αγωνιστικές (SUPERFOODS – PASP Top Goal).

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός χορηγείτο από τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν η ιστοσελίδα protathlima.com.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι για την ανάδειξη των κορυφαίων γκολ της σεζόν συμμετείχε και ειδική 5μελής επιτροπή που αποτελείτο από τους Χριστάκη Χριστοφόρου (προπονητής Εθνικής Ανδρών), Πανίκο Ξιούρουππα (παλαίμαχος στράικερ), Σπύρο Νεοφυτίδη, Μάριο Χριστοδούλου, Γιάννο Δημοσθένους (ΠΑ.Σ.Π.) και Φάνη Μακρίδη (δημοσιογράφος).

Κάθε ένας από την επιτροπή ψήφιζε τα καλύτερα δέκα τέρματα. Το πρώτο βαθμολογείτο με 100 β., το δεύτερο με 90 β., το τρίτο με 80 β. και ούτω καθ’ εξής.

Οι σκόρερ των καλύτερων τερμάτων θα βραβευτούν σε μια ξεχωριστή τελετή, στην οποία θα λάμψουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος σε όλους τους τομείς (καλύτερη 11άδα, MVP, καλύτερες επεμβάσεις κτλ.).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ