ΠΑ.Σ.Π. CYPRUS ACADEMIES Summer Cup 2016: Τα μικρά ταλέντα δείχνουν τις ικανότητες τους στην άμμο

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του“ΠΑ.Σ.Π. CYPRUS ACADEMIES Summer Cup 2016”, διοργανώνει την ποιο μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του ποδοσφαίρου η οποία ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουνίου με τους αγώνες της προκριματικής φάσης όπου τα αυριανά αστέρια του ποδοσφαίρου θα δείξουν τις ικανότητες τους αυτή τη φορά πάνω στην άμμο.

Η κλήρωση των ομίλων που απαρτίζουν οι ομάδες που συμμετέχουν στο “ΠΑ.Σ.Π. CYPRUS ACADEMIES Summer Cup 2016” έγινε την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 στα γήπεδα Καρανικόλα στην παρουσία του προέδρου του ΠΑ.Σ.Π. κ. Σπύρου Νεοφυτίδη.

Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε ομίλους εκ των οποίων οι 2 πρώτοι των ομίλων θα διασταυρωθούν στην ημιτελική φάση της διοργάνωσηςΗ συγκεκριμένη διοργάνωση που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών προσφέρει στα μικρά παιδία μια διαφορετική εμπειρία με στόχο να μπορέσουν τα μικρά ταλέντα να ξεδιπλώσουν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές στην άμμο.

Η ημιτελική και τελική φάση των αγώνων θα διεξαχθεί στις 18 και 19 Ιουνίου ενώ οι τελικοί των ηλικιών 2004 και 2005 θα καλυφθούν τηλεοπτικά και θα γίνουν πριν από τον μεγάλο τελικό των παλαιμάχων την Κυριακή . Τη διοργάνωση τιμούν με τη συμμετοχή τους 39 ομάδες  από 20 Ακαδημίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ