Οι συντελεστές του PASP – OPAP Beach Soccer 2015!

Ο ΠΑ.Σ.Π. τα καταφέρνει καλά με τις μεγάλες διοργανώσεις και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Βέβαια, υπάρχουν και πολλοί άλλοι εμπλεκόμενοι που βοηθούν ώστε αυτές οι αθλητικές εκδηλώσεις να έχουν την ανάλογη αίγλη.

Στην προκειμένη περίπτωση, σε ό,τι αφορά το PASP – OPAP Beach Soccer 2015, έχουν βάλει το χέρι τους οργανισμοί και εταιρείες ώστε το διήμερο αυτό τουρνουά να έχει και την ανάλογη λάμψη.

Διοργανωτής είναι ο ΠΑ.Σ.Π, ο οποίος έχει δυναμικά στο πλευρό του την ΟΠΑΠ Κύπρου, η οποία είναι συνδιοργανώτρια.

Δίπλα μας κι αυτή τη φορά η CYTAVISION, που είναι χορηγός μετάδοσης.

Από εκεί και πέρα μια σειρά από εταιρείες έρχονται να βάλουν κι αυτές το λιθαράκι τους για να διασφαλιστεί η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. Πρόκειται για τα καταστήματα HOLLAND & BARRETT, την ALPHA BANK, τα προϊόντα ομορφιάς CERA di CUPRA, την ιατρική κάρτα RESPECT MED και τα αθλητικά ZEUS.

Υποστηρικτές του PASP – OPAP Beach Soccer είναι το παιχνίδι TEQBALL, η εταιρεία HERCULES, τα αντηλιακά COPPERTONE, τα προϊόντα STR8, η μπύρα CARLSBERG, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, το ταξιδιωτικό γραφείο SEE YOU TRAVEL, η BLUE PHARMACIES, τα RG GoalKeeper Gloves και το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Μαζί μας φέτος θα είναι οι Cheerleaders της Σχολής χορού «Φήμη», οι οποίες υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Αιμιλίας Σαλούτα, αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους θεατές των αγώνων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (20-21/06) θα είναι κοντά μας η Pizza Hut, όπως και πέρσι.

Ο ΠΑ.Σ.Π. εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλες τις πιο πάνω εταιρείες και οργανισμούς που χωρίς τη συμβολή τους δεν θα είχε τέτοια λάμψη η διοργάνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ