Νέο βραβείο: Stoiximan Top Save!

Από τη φετινή σαιζόν ένας νέος διαγωνισμός προστίθεται σε αυτούς της συνεργασίας ΠΑ.Σ.Π. και Stoiximan! Το βραβείο Stoiximan Top Save.

Το Stoiximan Top Save θα τρέχει μαζί με το Stoiximan Top Goal για τις 22 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Η ψηφοφορία για Stoiximan Top Goal & Top Save
Με το τέλος της κάθε αγωνιστικής οι 3 καλύτερες αποκρούσεις και τα 3 καλύτερα γκολ θα τίθενται σε ψηφοφορία στην νέα ιστοσελίδα του ΠΑ.Σ.Π. όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να ψηφίσουν για την κορυφαία απόκρουση και το κορυφαίο γκολ.

Stoiximan Golden Gloves
Με τα πιο πάνω δεδομένα o διαγωνισμός Stoiximan Χρυσά Γάντια αλλάζει μορφή όσον αφορά τις περιόδους βράβευσης. Το βραβείο θα κερδίζει ο τερματοφύλακας που θα κρατάει την εστία του ανέπαφη τις περισσότερες αγωνιστικές στις 4 πιο κάτω περιόδους:

  • Πρώτος Γύρος Α’ Φάσης Πρωταθλήματος (11 Αγωνιστικές)
  • Δεύτερος Γύρος Α’ Φάσης Πρωταθλήματος (11 Αγωνιστικές)
  • Πρώτος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)
  • Δεύτερος Γύρος B’ Φάσης Πρωταθλήματος (5 Αγωνιστικές)

Στο τέλος της σαιζόν, το μεγάλο βραβείο STOIXIMAN ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ 2018-19, θα λάβει ο τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του στους περισσότερους αγώνες του Πρωταθλήματος των 32 αγωνιστικών στα ποδοσφαιρικά βραβεία «PASP Football Awards».

Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας προηγείται ο Τερματοφύλακας που κράτησε ανέπαφη την εστία του σε περισσότερα συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην κάθε προκαθορισμένη περίοδο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ