Νέα συνεργασία με FX Careers training school – Μοναδική προσφορά για το ΠΑ.Σ.Π. Beach Soccer!

Το FX Careers training school στο πλευρό του ΠΑ.Σ.Π. και μάλιστα υποστηρικτής του Beach Soccer!

Ο εν λόγω οργανισμός που έχει ως στόχο την εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού προσφέρει μια πλήρη υποτροφία αξίας ?1000 ευρώ στον MVP του Beach Soccer και μισή υποτροφία αξίας ?500 σε έναν τυχερό που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση ανάμεσα στο κοινό που θα παρακολουθήσει το καθιερωμένο τουρνουά στην άμμο.

Η συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου εγκαινιάστηκε σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Global Recruitment Solutions στη Λεμεσό. Από πλευράς ΠΑ.Σ.Π. συμμετείχε ο πρόεδρος Σπύρος Νεοφυτίδης και ο στενός συνεργάτης του Συνδέσμου Λοΐζος Χρυσοστόμου. Οι δυο τελευταίοι τα είπαν με την Συνιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια της εταιρείας, Donna Stephenson καθώς και τον διευθυντή του FX Careers training school, ¶ντριου Σαββίδη.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν τρόπους περαιτέρω συνεργασίας ώστε να προσφέρει ο ΠΑ.Σ.Π. στα μέλη του ακόμη ένα εναλλακτικό σχέδιο μόρφωσης και πιθανής εργοδότησης μέσω του προγράμματος.

To FX Careers training school είναι ένα μηνιαίο ολοκληρωμένο πρόγραμμα φοίτησης που έχει ως στόχο την εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού και στη συνέχεια τη βοήθεια των αποφοίτων του προγράμματος ώστε να εργοδοτηθούν σε εταιρείες συναλλαγών συναλλάγματος, μετοχών, options και μετάλλων.

Συνεργάτες του FX Careers, οι οποίοι προσλαμβάνουν μερικούς από τους απόφοιτους του προγράμματος, είναι μεγάλες εταιρείες που εδρεύουν στη Κύπρο όπως οι ακόλουθες: IronFX, FXTM, FXPro, Leverate, MetaQuotes, Banc De Binary, 24Options και Liquid Markets.

Το FX Careers training school είναι μία συνεργασία των εταιρειών Conversion Pros και της Global Recruitment Solutions, η οποία παρέχει συμβουλές μισθοδοσίας και ειδικεύεται στην παροχή του ανθρώπινου κεφαλαίου σε εταιρείες.

Το PASP Beach Soccer θα γίνει το Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου 2014 στην Κοινοτική Παραλία Παρεκκλησιάς από τις 09.00 το πρωί μέχρι και τις 07.00 το απόγευμα για 5η συνεχή χρονιά.

Το Σάββατο θα είναι αφιερωμένο στις ακαδημίες και στα παιδιά ηλικίας του 2003 ενώ η Κυριακή στους Παλαίμαχους και στους τελικούς Παλαιμάχων και Ακαδημιών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ