Με άρωμα γυναίκας οι βραβεύσεις των μικρών κατηγοριών του ΠΑ.Σ.Π.

Οι κατηγορίες στις οποίες αγωνίζονται θεωρούνται υποδεέστερες, όμως, για τον ΠΑ.Σ.Π. είναι ισότιμα μέλη που αξίζουν προβολής και αναγνώρισης.

Τρανή απόδειξη η βράβευση (02/04) των κορυφαίων της σεζόν 2014-15 σε Β΄ κατηγορία και πρωτάθλημα γυναικών, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UClan στην Πύλα.

Η καινοτομία της φετινής εκδήλωσης, ασφαλώς, ήταν η βράβευση της καλύτερης ενδεκάδας στο πρωτάθλημα γυναικών, κάτι που θα γίνεται πλέον στο τέλος κάθε σεζόν.

Πάντως σε ό,τι αφορά τις βραβεύσεις στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, την τιμητική της είχε η Α.Ε. Πάφος, τέσσερις ποδοσφαιριστές της οποίας συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη ενδεκάδα, ενώ ο Ντίκσον που ήταν στην καλύτερη τριάδα των επιθετικών, βραβεύτηκε και ως κορυφαίος σκόρερ.

Συνοπτικά οι βραβευθέντες και βραβευθείσες:

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καλύτερη τερματοφύλακας – Μαντελένα Χρίστου (Α.Ε. Κοκκινοχωρίων).

Καλύτερες αμυντικοί – Ξένια Γεωργίου (Λευκοθέα), Δήμητρα Χατζηβασίλη (Α.Ε. Κοκκινοχωρίων), Μαργαρίτα Σοφοκλέους (Apollon Ladies), Μαρία Ιωάννου (Apollon Ladies).

Καλύτερες μέσοι – Ελένη Γιάννου (Α.Ε. Κοκκινοχωρίων), Χριστιάνα Σολωμού (Apollon Ladies), Φλωρεντία Αντωνίου (Λευκοθέα).

Καλύτερες επιθετικοί – Δανάη Σιδερά (Apollon Ladies), Άντρη Βιολάρη (Apollon Ladies), Μαρία Γιόχανσον (ΑΕΑ Αμμοχώστου).

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Καλύτερος τερματοφύλακας – Χαράλαμπος Καϊρίνος (ΑΕ Ζακακίου)

Καλύτεροι αμυντικοί – Κρίστης Θεοφίλου (Άρης Λεμεσού), Αλέξης Γαρπόζης (Πάφος), Περικλής Μουστάκας (Ν&Σ Ερήμης), Παναγιώτης Ιωάννου (Πάφος).

Καλύτεροι μέσοι – Χρήστος Χαραλάμπους (Άρης Λεμεσού), Άγγελος Τσιακλής (ΕΝΠ), Γιώργος Σιέλης (Πάφος).

Καλύτεροι επιθετικοί – Christopher Alexander Kofi Dickson (Πάφος), Edward Mashinya (Καρμιώτισσα), Ηλίας Βαττής (ΕΝΠ).

 

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Christopher Alexander Kofi Dickson (Πάφος)

 

ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Δήμος Γούμενος (τιμής ένεκεν για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο).

 

Η όλη εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Κατερίνα Φραντζή, είχε την ανάλογη λάμψη χάρη στη στήριξη των εταιρειών Holland&Barrett και Sans Frontieres, αλλά και την τηλεοπτική κάλυψη του CySports.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ