Η αυλαία της σεζόν έπεσε με λάμψη στην άμμο!

Απόλυτη αγωνιστική επιτυχία στο PASP – OPAP Beach Soccer 2015, με το οποίο έκλεισε ο κύκλος των διοργανώσεων του Συνδέσμου γι΄  αυτή τη σεζόν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΠ ΣΤΟ FACEBOOK

Πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στην παράταση, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις οι ομάδες παλαιμάχων και ακαδημιών πρόσφεραν θέαμα. Σε πολλές περιπτώσεις έβλεπες άσους που απολάμβανες στα γήπεδα της α΄ κατηγορίας (κάποιοι με παραπανίσια κιλά ή λιγότερα μαλλιά), όμως τα τέρματα που πετύχαιναν ήταν εντυπωσιακά.

Ιδιαίτερα την Κυριακή (21/06), ημέρα κατά την οποία έγιναν οι αγώνες παλαιμάχων και οι τελικοί, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν τεράστιο. Παρά την τηλεοπτική κάλυψη των τελικών από την CYTAVISION, η προσέλευση ήταν μεγάλη και η κεντρική κερκίδα που στήθηκε στην κοινοτική παραλία Παρεκκλησιάς… υπερχείλισε.

Να σημειώσουμε ότι στον τελικό παλαιμάχων μεγάλη νικήτρια ήταν ALPHA BANK, η οποία επιβλήθηκε 4-2 της RESPECT MED, ενώ στις ακαδημίες η Calciomania νίκησε την Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ με 4-1 και κατέκτησε το τουρνουά για τρίτη σερί χρονιά!

Ο κόσμος έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα τα παιχνίδια, ενώ δεν έλειπαν τα έξυπνα πειράγματα μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών.

Το PASP – OPAP Beach Soccer ήταν μια γιορτή του αθλήματος για μικρούς και μεγάλους. Πολλά παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια και να κερδίσουν δώρα, ενώ αρκετοί ενήλικες δοκίμασαν το νέο πρωτοποριακό παιχνίδι, TeqBall.

Χρώμα έδωσαν και οι Cheerleaders της Σχολής χορού «Φήμη», οι οποίες υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Αιμιλίας Σαλούτα, έβαλαν το λιθαράκι τους για να αποκτήσει γιορτινό χαρακτήρα η όλη εκδήλωση.

Παραθέτουμε με χρονική σειρά τα αποτελέσματα του διήμερου PASP – OPAP Beach Soccer:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/06/2015

Τουρνουά Ακαδημιών

Α΄ Όμιλος

CAMPUS SPORTIVO 1 – Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 1-9

ΑΝΟΡΘΩΣΗ  – CAMPUS SPORTIVO 1 0-7

Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 4-2

ΑΝΟΡΘΩΣΗ – Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 3-7

ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 2-0

CAMPUS SPORTIVO 1 – ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ 2-6

Β΄ Όμιλος

CAMPUS SPORTIVO 2 – BARCELONA 2-0

ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ – CAMPUS SPORTIVO2  0-9

BARCELONA – CALCIOMANIA 4-3

ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ – BARCELONA 1-5

CALCIOMANIA – ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 13-1

CAMPUS SPORTIVO – CALCIOMANIA 1-2

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/06/2015

Τουρνουά Παλαιμάχων

Α΄ Όμιλος

RESPECT MED – ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ 1-8

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ – CERA di CUPRA 2-2 (3-2)

CERA di CUPRA – RESPECT MED 3-3 (4-5)

B΄ Όμιλος

HOLLAND & BARRETT – ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒ. ΠΑΡΕΚΚΛ. 7-5

ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒ. ΠΑΡΕΚΚΛ. – ALPHA BANK 3-5

ALPHA BANK – HOLLAND&BARRETT 1-1 (2-3)

Ημιτελικοί Παλαιμάχων

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ – ALPHA BANK 0-4

HOLLAND&BARRETT – RESPeCT MED 2-3

Μικρός τελικός Ακαδημιών

ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – CAMPUS2  0-1

Τελικός Ακαδημιών

Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – Calciomania 1-4

Τελικός Παλαιμάχων

ALPHA BANK – RESPECT MED 4-2

Ο ΠΑ.Σ.Π. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στις εταιρείες που έβαλαν το λιθαράκι τους για να διασφαλιστεί η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. Πρόκειται για την ΟΠΑΠ Κύπρου συνδιοργανωτή του Beach Soccer 2015, την CYTAVISION χορηγό Μετάδοσης των Τελικών Ακαδημιών και Παλαιμάχων, τους χορηγούς τα καταστήματα HOLLAND & BARRETT, την ALPHA BANK, τα προϊόντα ομορφιάς CERA di CUPRA, την ιατρική κάρτα RESPECT MED και τα αθλητικά ZEUS.

Θερμές ευχαριστίες και στους υποστηρικτές του PASP – OPAP Beach Soccer: Το παιχνίδι TEQBALL, την εταιρεία HERCULES, τα αντηλιακά COPPERTONE, τα προϊόντα STR8, την μπύρα CARLSBERG, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΡΟΣ, το ταξιδιωτικό γραφείο SEE YOU TRAVEL, την BLUE PHARMACIES, τα RG GoalKeeper Gloves και το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ