Απόλλων – Λυών: Τα στατιστικά από InStat!

Σε συνέχεια της ανάλυσης για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα στατιστικά του δεύτερου παιχνιδιού που μας έστειλε η InStat. Αυτό του Απόλλωνα με τη Λυών στο ΓΣΠ.

Κατεβάστε εδώ ολόκληρες τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις και γραφήματα (60 σελίδες) των ποδοσφαιριστών και του παιχνιδιού του Απόλλωνα με τη Λυών (μέχρι 30/Σεπ): https://we.tl/pgQtYFUmMj

Ακολουθούν μερικά στατιστικά από τον αγώνα στο ΓΣΠ:

Μέση θέση των ποδοσφαιριστών/αλλαγές (Εικόνα 1):
Οι 2 αλλαγές (ΖελάγιαΝίκο Μαρτίνεζ) που έκανε ο Σοφρώνης Αυγουστή, κινήθηκαν επιθετικά και πιο μπροστά από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γήπεδο, με μέση θέση προς τα αριστερά της επίθεσης. Η Λυών από την άλλη κράτησε τη μέση θέση των ποδοσφαιριστών της σε όλο τον αγώνα αφού και οι αλλαγές κινήθηκαν στο ίδιο μέρος με τους ποδοσφαιριστές που αντικατέστησαν.

Κατοχή μπάλας (Εικόνα 2):
Καθαρή κατοχή από τις δύο ομάδες υπήρξε μόνο για 32 (!) λεπτά. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχε εναλλαγή αυτής της κατοχής με τον Απόλλωνα να υπερισχύει στο μέσο του 90 λέπτου με τη Λυών να έχει περισσότερη κατοχή σε αρχή και τέλος του παιχνιδιού.

Συνδυασμοί πάσας (Εικόνα 3):
Οι πιο συχνοί συνδυασμοί πάσας του Απόλλωνα έγιναν στην άμυνα με τους 4 αμυντικούς, τους Άλεφ και Σακέττι να ανταλλάζουν τις περισσότερες πάσες. Γιούστε και Σακέτι άλλαξαν 25 πάσες στο παιχνίδι ενώ Γιούστε και Ρομπέρζ23.

Επιθέσεις (Εικόνα 4):
Η Λυών επιτέθηκε από τα 2 άκρα ενώ ο Απόλλωνας έκανε τις περισσότερες του επιθέσεις από αριστερά (33 εκ των οποίων οι κατέληξαν σε σουτ).

Ατομικά στατιστικά:
Οι πιο κινητικοί ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα ήταν οι Σακέτι και Πέδρο που έκαναν 97 και 96 ενέργειες στο παιχνίδι αντίστοιχα.
Αλεξ Ντα Σίλβα και Ζάντερ πραγματοποίησαν τα περισσότερα σουτ, 4 και 3 αντίστοιχα, με αμφότερους να έχουν 1 στο στόχο.
Τις περισσότερες πάσες στο παιχνίδι έκανε ο Σακέτι (62) με το καλύτερο ποσοστό επιτυχημένων (97%). Ο ίδιος έκανε και τα περισσότερα τάκλιν στον αγώνα (13).
11 πάσες κλειδιά έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο παιχνίδι με τον Μαρτίνεζ να κάνει τις 3 από αυτές και τον Σκέμπρι, 2.

Ασίστ για το γκολ και μια πάσα κλειδί από Μαρτίνεζ (Εικόνα 5):
Η κίνηση των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα που αφού ανέκτησε ο Σακέτι τη μπάλα, με 4 πάσες σημείωσαν το γκολ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ