Απίστευτες συγκινήσεις στην πρώτη μέρα (20/06) του PASP – OPAP Beach Soccer 2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα (20/06) του PASP – OPAP Beach Soccer. Δεν αναφερόμαστε μόνο στην άρτια διοργάνωση, αλλά κυρίως για το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί όπου είχαμε απίστευτες συγκινήσεις!

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι τρεις ομάδες από τον 2ο όμιλο διεκδικούσαν το εισιτήριο στον τελικό των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου!

Στο τέλος υπήρξε τριπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση και το εισιτήριο το πήρε στην διαφορά των γκολ η ομάδα IOANNOU CALCIOMANIA, η οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (21/06) στις 17:10 την ομάδα της Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, στον μεγάλο τελικό.

Οι άλλες δυο ομάδες που φλέρταραν με την πρωτιά ήταν η CAMPUS SPORTIVO 2 και η BARCELONA.

Στον μικρό τελικό θα αναμετρηθούν οι ομάδες CAMPUS SPORTIVO 2 και η ομάδα του Μάριου Χριστοδούλου.

Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει όλες τις ομάδες για το ήθος τους και γενικά την παρουσία τους στο PASP – OPAP Beach Soccer 2015. Οι οκτώ συμμετέχουσες ομάδες στους δυο ομίλους του τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου (απαρτίζονταν από ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2004) ήταν οι ακόλουθες:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

ΑΠΕΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

BARCELONA

IOANNOU CALCIOMANIA

CAMPUS SPORTIVO 1

CAMPUS SPORTIVO 2

Ε.Ν. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΜΑΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Το παιχνίδι του Τελικού θα διεξαχθεί μεταξύ 17:10 και 17:40 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision από το κανάλι Cytavision Sports5. Το παιχνίδι του Μικρού Τελικού αρχίζει στις 16:30.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (21/06) περιλαμβάνει –εγγυημένα- συγκινήσεις, καθώς στις ομάδες θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι άσοι που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον χώρο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ