Αντίστροφη μέτρηση για PASP Football AWARDS 2015-2016 (12/05, 20:00)

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από την πιο λαμπερή εκδήλωση για τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο.

Τα PASP Football AWARDS 2015-2016, θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 20:00 στο PAVILION στην Λευκωσία και εκεί θα βραβευθούν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της χρονιάς, ο κορυφαίος προπονητής, οι σκόρερ των κορυφαίων τριών γκολ της κανονικής περιόδου, καθώς επίσης και οι τερματοφύλακες που έκαναν τις τρεις κορυφαίες επεμβάσεις της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στην βραδιά αυτή ο ΠΑΣΠ θα βραβεύσει την πρώτη σκόρερ του γυναικείου πρωταθλήματος, ενώ θα πραγματοποιηθούν και δυο ειδικές βραβεύσεις: Η βράβευση ήθους και η απονομή του πτυχίου στον δεύτερο αποφοιτήσαντα του προγράμματος υποτροφιών του ΠΑΣΠ FIFPro online academy Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ο οποίος πήρε  πτυχίο στο Sport Management.

Οι νικητές αναδείχθηκαν με την μέθοδο ψηφοφορίας που χρησιμοποιούν η FIFPro και η FIFA, με ευρεία συμμετοχή των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

Μέγας Χορηγός των βραβεύσεων είναι τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, ενώ οι βραβεύσεις  κι αυτή τη χρονιά θα μεταδοθούν ζωντανά. Πιο συγκεκριμένα ο AlfaSports.TV θα μεταδώσει σε ανοικτή ζώνη ολόκληρη την βραδιά βραβεύσεων, ενώ θα προβάλει μεταξύ άλλων και συνεντεύξεις με τους βραβευθέντες.

Ο ΠΑ.Σ.Π. εκφράζει ευχαριστίες στον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ των βραβείων τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής SUPERFOODS, τον ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, το ALFASPORTS.TV, τους Υποστηρικτές που είναι τα γυαλιά ηλίου CARRERA, το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ και το μπλε ζελέ LANDER POLAR ICE, καθώς επίσης και την ΚΟΠ που έχει θέσει τα βραβεία υπό την αιγίδα της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ