3000 ψήφοι φιλάθλων ανέδειξαν τα PASP Top Goals H&B!

Αναδείχθηκαν τα 10 κορυφαία γκολ της σεζόν μετά από την καταμέτρηση 3000 ψήφων φιλάθλων!

Η βράβευση των σκόρερ των κορυφαίων τερμάτων της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σε μια λαμπρή βραδιά στις 27 Απριλίου (21:00) που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα φιλοξενήσει και θα μεταδώσει ζωντανά η Cytavision (κανάλι Cytavision Sports 5)!

Η ψηφοφορία για ανάδειξη των PASP Top Goals Holland&Barrett ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι.

Λίγο αργότερα, έγινε και η καταμέτρηση στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. στη Λευκωσία, ενώπιον της ειδικής επιτροπής που αποτελείται από στελέχη του ΠΑ.Σ.Π., επαγγελματίες αθλητικούς συντάκτες, στέλεχος της Cytavision, της ιστοσελίδας protathlima.com και τον παλαίμαχο στράικερ της Εθνικής Κύπρου Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Αν κρίνουμε από την αθρόα συμμετοχή των φίλων του ποδοσφαίρου στις ψηφοφορίες που έγιναν στην ιστοσελίδα protathlima.com και στο λογαριασμό του ΠΑ.Σ.Π. στο facebook, τότε μπορούμε να κάνουμε λόγο για απόλυτα επιτυχημένη διαδικασία.

Επιπλέον, η μαζική συμμετοχή φιλάθλων διασφαλίζει ότι τα 10 καλύτερα γκολ αντικατοπτρίζουν τηγενική επικρατούσα άποψη της φίλαθλης ποδοσφαιρικής Κύπρου για τα κορυφαία τέρματα της σεζόν 2014-15.

Επίσης, θα τιμήσουμε τον πρώτο σκόρερ κανονικής περιόδου Μίκαελ Ποτέ, τον Θεοδόση Κύπρου που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του για να διασώσει άνθρωπο που κινδύνεψε με πνιγμό (βραβείο ήθους), καθώς και την πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος γυναικών Μαρία Γιόχανσον (Α.Ε.ΑΜ.). Η Σουηδή επιθετικός σημείωσε τον εκπληκτικό αριθμό των 40 γκολ σε 16 αγώνες! Στην εκδήλωση θα γίνει και ειδική βράβευση-έκπληξη.

Δείτε τα 35 καλύτερα γκολ της σεζόν (22 αγ. α΄ φάσης) όπως αυτά επιλέγηκαν από την ειδική επιτροπή του ΠΑ.Σ.Π.:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ