Υποστηρίζουμε και φέτος το 3ο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό

O ΠΑ.Σ.Π. υποστηρίζει και φέτος το 3ο Συνέδριο για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό. Με επίκεντρο τους γονείς και τους προπονητές, θα συζητηθεί ο καθοριστικός ρόλος τους στην υγιή ψυχική ανάπτυξη των νέων αθλητών.

Το 3ο Συνέδριο για τη Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό στην Κύπρο διοργανώνεται το Σάββατο, 11 Μαΐου 2024 στην αίθουσα ΟΠΑΠ “Ευ Αγωνίζεσθαι” στο Ολυμπιακό Μέγαρο, στη Λευκωσία, 08:30-13:30 με σύνθημα I m a NOT robot! I m a super child!
Οι πυλώνες του Συνεδρίου φέτος αφορούν στον καθοριστικό ρόλο των προπονητών και των γονιών όπως και στην υγιή ψυχική ανάπτυξη των νέων αθλητών/τριών σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα. Μέσω δραματοποίησης βιωματικών περιστατικών και διαλόγων που αφορούν στο τρίπτυχο γονείς-αθλητές-προπονητές, θα αναδειχθούν οι κακές πρακτικές για τις συμπεριφορές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αγώνες. Αυτές θα αποτελέσουν αφορμή για τις δύο συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με καταξιωμένους επαγγελματίες από τον χώρο του αθλητισμού, με στόχο να αναδυθούν οι καλές πρακτικές, η εφαρμογή των οποίων απογειώνει τις σχέσεις των τριών μερών με τεράστια και μακροχρόνια οφέλη για τους αθλητές του μέλλοντος, αλλά κυρίως για υγιή μέλη της κοινωνίας.
 
Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν, με απαραίτητη τη δήλωση εγγραφής εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα www.gdasports.cominfo@gdasports.com, 96797111

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ