Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ΠΑ.Σ.Π. – Frederick

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο κύκλος των προσπαθειών του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών για φέτος, προκειμένου να εμπλουτίσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Δεύτερη Καριέρα» που προσφέρει στα μέλη του.

Χθες (14/010) στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick οριστικοποιήθηκε η συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου και του γνωστού εκπαιδευτικού ιδρύματος, με την υπογραφή των απαραίτητων συμφωνητικών εγγράφων από τα δυο μέρη.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές-μέλη του ΠΑ.Σ.Π. θα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν φοιτητικές υποτροφίες σε ένα αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο με χρόνια ιστορίας και κατ΄ επέκταση να κάνουν την αρχή για να διασφαλίσουν το μέλλον τους μετά τη δύση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Frederick, Μιχάλης Φρειδερίκου, μιλώντας στο γραφείο Τύπου του ΠΑ.Σ.Π. μετά τις υπογραφές, αναφέρθηκε στον λόγο που ώθησε το Πανεπιστήμιο να καταλήξει στην απόφαση όπως προχωρήσει σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών: «Το Frederick πάντα θέλει να βοηθά τον αθλητισμό και στο πλαίσιο αυτό δίνει υποτροφίες σε παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό, πόσο μάλλον στους ποδοσφαιριστές».

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, από την πλευρά του, μιλώντας για τη συμφωνία με το Frederick, έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία: «Με τις σημερινές υπογραφές έκλεισε ο φετινός κύκλος συνεργασίας με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι μεγάλη μας χαρά ως Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών να έχουμε αυτή τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Frederick. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία και ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για τους νέου ποδοσφαιριστές του ΠΑ.Σ.Π. και γενικότερα τα μέλη του, να τους δίδεται μια τέτοια ευκαιρία και συγκεκριμένα να δημιουργήσουν μια δεύτερη καριέρα, ώστε να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον της ζωής τους μετά τη δύση της ποδοσφαιρικής τους καριέρα, μετά τα 35 τους χρόνια. Ελπίζω όλα τα μέλη να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια, όλοι οι γονείς να τη δουν θετικά και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν άμεσα στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα του Συνδέσμου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Frederic και τον κ. Φρειδερίκου για την προσφορά αυτή των υποτροφιών και για τη συνεργασία. Είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα αποδειχθεί πολύτιμη, ιδιαίτερα για τους νέους αθλητές».

Δείτε το video ΕΔΩ

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ