Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την λαμπερή βραδιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου!

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την σημαντικότερη ποδοσφαιρική τελετή βραβεύσεων στην Κύπρο, που διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά από τον ΠΑ.Σ.Π.! Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2021/22», σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι Cablenet Sports1HD στις 20:30, με το Pre-Show να ξεκινά στις 19:45!

Στην λαμπερή αυτή βραδιά του Κυπριακού Ποδοσφαίρου θα τιμηθούν από τον ΠΑ.Σ.Π., όσοι διακρίθηκαν στο κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, μέσα από τις διάφορες ψηφοφορίες των ιδίων των ποδοσφαιριστών, των επιτροπών και των φιλάθλων.

Ο ΠΑ.Σ.Π. είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το βραβείο των ποδοσφαιριστών της Κορυφαίας Ενδεκάδας, που θα είναι πλέον μοναδικό αφού φτιάχτηκε ειδικά, με βάση το λογότυπο του Συνδέσμου, για τα «PASP Football Awards»!

Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές, τόσο στο καλλιτεχνικό μέρος όσο και σε αυτό των παρουσιαστών, έχοντας τα επίσημα hash-tags #PASPAwards και #FromPlayersForPlayers για τα Social Media!

Διοργανωτής των Bραβείων είναι ο ΠΑ.Σ.Π., Χορηγός Μετάδοσης η Cablenet, Χορηγός Φιλοξενίας το ξενοδοχείο St. Raphael και Χορηγοί των Βραβείων οι Unicars (Volkswagen), Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Stoiximan, Lander Polar Ice και το Buffalo Wings & Rings!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ