Βράβευση Ποτέ για PASP Top Goal Holland&Barrett 1ης και 6ης αγ.: «Χωρίς την ομάδα δεν θα έκανα τίποτ

Ευγενικός, ευθύς και προπάντων ουσιαστικός όπως ακριβώς είναι και στο γήπεδο ο Μίκαελ Ποτέ. Ο άσος της Ομόνοιας βραβεύτηκε την Πέμπτη (23/10) στο «Ηλίας Πούλλος» για τις νίκες του στους διαγωνισμούς Top Goal Holland&Barrett 1ης και 6ης αγωνιστικής και εντυπωσίασε με το ομαδικό του πνεύμα.

Αφού πρώτα παρέλαβε τα έπαθλά του από τον ΠΑ.Σ.Π. και την χορηγό του διαγωνισμού Holland&Barrett, κλήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Συνδέσμου κι φανέρωσε το πνεύμα ομαδικότητας που τον διακατέχει.

Όταν του ζητήθηκαν τα σχόλιά του για τις νίκες του, αλλά και το ρεκόρ ψήφων που έκανε για το PASP Top Goal Holland&Barrett της 6η αγωνιστικής (509), απέδωσε την επιτυχία του στην ομάδα του: «Καταρχάς ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Σίγουρα είναι μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση για μένα. Αλλά χωρίς την ομάδα, τους συμπαίκτες, τον σύλλογο δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Ευχαριστώ, λοιπόν, την Ομόνοια και όσους με ψήφισαν».

Όσο για τον αριθμό γκολ που μπορεί και θέλει να πετύχει, απάντησε πως θα προσπαθήσει να σημειώσει όσο περισσότερα γίνεται: «Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ. Πόσα στον αριθμό, πραγματικά δεν ξέρω. Θα προσπαθώ να πραγματοποιώ καλές εμφανίσεις και θα δούμε. Δεν μπορώ να πω ποιός αριθμός γκολ θα με έκανε ευχαριστημένο. Το μάξιμουμ. Δεν σκέφτομαι ποτέ τον αριθμό. Θέλω το μάξιμουμ».

Στην γενική ερώτηση γιατί επέλεξε την Ομόνοια και την Κύπρο, απάντησε: «Διάλεξα την Ομόνοια και η Ομόνοια διάλεξε εμένα. Είχα την ευκαιρία να έρθω, η πρόταση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα για μένα και τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου».

Οι εντυπώσεις του για το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι ιδιαίτερα θετικές: «Δεν ήξερα τόσα πολλά προηγουμένως και αφού έπαιξα εδώ ήταν μια πολύ καλή έκπληξη για μένα. Πιστεύω το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου ανεβαίνει συνεχώς».

Για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας του, δεν θέλησε να πει πολλά: «Με τη Δόξα θα τα δώσουμε όλα, δεν θα είναι εύκολο και πιστεύω θα κάνουμε καλό παιχνίδι».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ