Βράβευση με.. Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας!

Το βραβείο Stoiximan Top Save της 23ης Αγωνιστικής παρέλαβε ο Damjan Siskovski με άρωμα.. γυναίκας. Στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, τη βράβευση πραγματοποίησε συμβολικά εκ μέρους του ΠΑ.Σ.Π. η διεθνής κύπρια τερματοφύλακας και αρχηγός της Ομόνοιας, Κωνσταντίνα Κουζάλη.

Ο τερματοφύλακας της Δόξας παραλαμβάνοντας το βραβείο πρόσφερε μια ανθοδέσμη στην Κωνσταντίνα και έστειλε τις δικές του ευχές: «Εύχομαι ευτυχισμένη ημέρα γυναίκας σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και πολλές επιτυχίες σε όλες τις αθλήτριες. Παράλληλα είμαι χαρούμενος για το βραβείο, ευχαριστώ όσους με ψήφισαν, τους συμπαίκτες μου και όλη την ομάδα της Δόξας. Είναι σημαντικό να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις και να πετύχουμε μαζί το στόχο της παραμονής.»

Η Κωνσταντίνα Κουζάλη, ευχαριστώντας για την ανθοδέσμη, δήλωσε με τη σειρά της: «Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. Μακάρι μέχρι την επόμενη ημέρα της γυναίκας, όσες ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο στη Κύπρο, να γίνουμε ακόμη περισσότερες!»

Ο ΠΑ.Σ.Π. εύχεται με τη σειρά του τα καλύτερα σε όλες τις γυναίκες για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ιδιαίτερες ευχές για πολλές επιτυχίες σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ