Βράβευση Helder Castro με.. χιούμορ! (Συνέντευξη)

Παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 13ης Αγωνιστικής, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Helder Castro. Στη συνέχεια οι συμποδοσφαιριστές του μέσα στα αποδυτήρια άρχισαν τα καθιερωμένα χιουμοριστικά πειράγματα ενώ έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.. τίτλου!

Πιο κάτω ακολουθεί η συνέντευξη που έδωσε στον ΠΑ.Σ.Π. ο πορτογάλος μέσος:

Helder συγχαρητήρια για το βραβείο Stoiximan Top Goal.
«Ευχαριστώ πολύ. Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ψήφισαν το γκολ μου, στους φίλαθλους του Ολυμπιακού και στους δικούς μου φίλους. Αν και είμαι χαρούμενος για το βραβείο θα ήθελα να συνοδευόταν με ένα καλό αποτέλεσμα.»

Σου αρέσει γενικά να δοκιμάζεις μακρινά σουτ και εκτελέσεις φάουλ;
«Ναι, ειδικά στα φάουλ νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το έχω αποδείξει αυτό και στο παρελθόν. Υπάρχουν στιγμές στο παιχνίδι που νιώθω αρκετή αυτοπεποίθηση για να σουτάρω.»

Στο επόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ η οποία είναι η άλλη ομάδα με την οποία αγωνίστηκες στη Κύπρο.
«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προσωπικά νιώθω ένα ιδιαίτερο συναίσθημα όταν παίζω εναντίων της ΑΕΚ διότι πέρασα καταπληκτικές στιγμές όταν ήμουν εκεί και όλοι μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά. Όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου.»

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους οπαδούς του Ολυμπιακού;
«Θα ήθελα να τους ζητήσω να συνεχίσουν με πάθος να μας υποστηρίζουν όπως κάνουν και τώρα. Το ξέραμε από την αρχή ότι θα χάναμε κάποια δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζω να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν όπως τώρα. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ