Βραβεύσεις και δηλώσεις Vozinha, Mitrea και Silva

Πριν την πρωινή (28/2) προπόνηση της ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές Bogdan Mitrea, Leandro Silva και ο τερματοφύλακας Vozinha, παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον ΠΑ.Σ.Π.. Την βράβευση έκανε εκ μέρους της Stoiximan, χορηγού εταιρείας των 2 βραβεύσεων, ο κ. Άγγελος Χοντουλίδης.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ παρέλαβε το βραβείο ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ για την 4η περίοδο βράβευσης (16η Αγ. – 20η Αγ.), όπου κράτησε απαραβίαστη την εστία του στα 4 από τα 5 παιχνίδια. Οι Mitrea και Silva βραβεύτηκαν  για τα πολύ όμορφα γκολ που σημείωσαν και αναδείχθηκαν ως καλύτερα των αγωνιστικών 9 και 19 αντίστοιχα στη ψηφοφορία Τop Goal στο Facebook του ΠΑ.Σ.Π..

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις των τριών:

Vozinha: «Ευχαριστώ για το βραβείο. Θεωρώ ότι το μυστικό για να κρατήσεις απαραβίαστη την εστία σου είναι η ομαδική δουλειά και προσπάθεια. Δεν θα μπορούσα να το καταφέρω μόνος μου, είναι ομαδικό επίτευγμα. Φυσικά δουλεύω καθημερινά για αυτό το σκοπό. Το να μην δεχτεί γκολ μια ομάδα είναι ο πρώτος στόχος, που για εμένα είναι κι ο κύριος. Από εκεί και πέρα πετυχαίνοντας γκολ, που είναι ο δεύτερος στόχος μιας ομάδας, κερδίζεις και τον αγώνα.»

Bogdan Mitrea: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το όμορφο γκολ που σημείωσα, ευχαριστώ τον κόσμο που το ψήφισε και τον ΠΑ.Σ.Π., με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο. Ελπίζω να σκοράρω ξανά τέτοιο όμορφο γκολ. Πηγαίνοντας να εκτελέσω το φάουλ ήθελα να σκοράρω, είναι κάτι στο οποίο προπονούμαι. Μου αρέσει να σουτάρω από εκείνη τη θέση κι ελπίζω αν μου δοθεί παρόμοια ευκαιρία να τα καταφέρω και πάλι.»

Leandro Silva: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν το γκολ μου. Το μακρινό σουτ είναι ένα από τα ατού μου. Όταν έχω ευκαιρία δοκιμάζω να σουτάρω από μακριά. Δεν είναι εύκολο αλλά θα συνεχίσω να το κάνω όταν βρίσκω την ευκαιρία και το επιτρέπει το παιχνίδι κι ελπίζω να βάλω κι άλλα τέτοια γκολ.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ