Ψηφίστε καλύτερα γκολ & αποκρούσεις και συναντήστε τους κορυφαίους!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και η Stoiximan καλούν το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να λάβει μέρος στις επίσημες ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων γκολ και κορυφαίων αποκρούσεων της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος 2023/24.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στα φετινά «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», τα οποία θα είναι ξεχωριστά, καθώς γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας τους, ως τα μεγαλύτερα επίσημα ποδοσφαιρικά βραβεία στην Κύπρο. Χρυσός Χορηγός των βραβείων θα είναι η Cablenet η οποία παράλληλα θα μεταδώσει ζωντανά την λαμπερή βραδιά μέσω των καναλιών CablenetSports.

Ταυτόχρονα όσοι φίλαθλοι ψηφίσουν θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για να δουν από κοντά τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές.

Υποψήφιοι είναι 15 τερματοφύλακες και 15 ποδοσφαιριστές οι οποίοι επιλέχθηκαν μέσα από τις υποψηφιότητες τους στα βραβεία Stoiximan Top Goal & Stoiximan Top Save της κάθε αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Για την ανάδειξη των τριών κορυφαίων γκολ και αποκρούσεων θα ληφθούν υπόψη η ψηφοφορία των ίδιων των υποψήφιων, η ψηφοφορία ειδικής επιτροπής και η ψηφοφορία των φιλάθλων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ