Βαλλιάνος στο Protathlima: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά, είναι δίπλα μας οι οπαδοί» (video&pics)

Δείτε τι δήλωσε αποκλειστικά στο protathlima.com ο Βασίλης Βαλλιάνος, το γκολ του οποίου ψηφίστηκε το κορυφαίο για την 1η αγωνιστική.

Ο ελλαδίτης ποδοσφαιριστής της Ένωσης βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ, που σε συνεργασία με το protathlima.com αναδεικνύουν κάθε αγωνιστική το κορυφαίο γκολ της αγωνιστικής.

Ο Βασίλης Βαλιάνος βρέθηκε στο φαρμακείο του Λοϊζου Παναγιώτου στο Παραλίμνι για να παραλάβει το βραβείο του καθώς και την επιταγή αξίας 100 ευρώ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Βαλλιάνου:

Το γκολ σου ψηφίστηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής. Θέλεις να δώσεις ένα μήνυμα σε όσους σε ψήφισαν;

«Καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ, τον ΠΑΣΠ και τα προϊόντα SUPERFOODS, που δίνετε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να προβάλλονται μέσα σε αυτόν τον θεσμό και να δουλεύουν για να γίνονται καλύτεροι».

Η Ένωση έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα φέτος μετά και την επιστροφή. Που πιστεύεις μπορεί να φτάσει η ομάδα σου φέτος;

«Εμείς ως ομάδα ένας είναι ο στόχος, σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι, να παίρνουμε βαθμολογικό κέρδος, να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να παίρνουμε την νίκη ή τουλάχιστον την ισοπαλία.

Πιστεύω πως με την δουλειά που γίνεται στο Παραλίμνι με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο αλλά και με τους ποδοσφαιριστές μπορούμε να πετύχουμε πολλά και όλα θα πάνε καλά».

Έχεις περάσει από Γερμανία, Ελλάδα και τώρα Κύπρο. Πως βλέπεις το πρωτάθλημα μας φέτος από πλευράς ανταγωνισμού;

«Το επίπεδο του πρωταθλήματος στην Κύπρο είναι πολύ καλό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές σε ομάδες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, και υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές. Όταν αγωνίζεσαι με παίκτες ευγνωσμένης αξιάς, βοηθάει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να ανεβούν επίπεδο και να δουλέψουν για να βελτιωθούν».

Τέλος, έχεις να δώσεις κάποια υπόσχεση στους οπαδούς της Ένωσης που αγκάλιασαν την ομάδα στην νέα προσπάθεια που κάνει;

«Από την περσινή χρονιά οι οπαδοί μας ήταν δίπλα μας, πιστεύω στα δύσκολα πρέπει να είναι οπαδοί στην ομάδα, ήταν εκεί δουλέψαμε και βγήκαμε πρωταθλητές όλοι μαζί. Αν φέτος είναι πάλι κοντά μας και μας στηρίζουν όπως ξέρουν αυτοί, εμείς θα κάνουμε τα πάντα και θα δίνουμε το 100% για να παίρνουμε την νίκη σε κάθε αγώνα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ