Ο Andre Vidigal (ΑΠΟΕΛ) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Ruben Rayos (Ανόρθωση) και στην τρίτη ο Ivan Trichkovski (ΑΕΚ).

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index για τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έχει λάβει βαθμολογία 358 έναντι 348 του Rayos. Σκόραρε 1 γκολ στο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 0-3. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε 2 τελικές προσπάθειες ενώ έδωσε 50 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 88%. Έβγαλε 4 σέντρες ενώ έδωσε επίσης μια πάσα κλειδί με ακρίβεια. Επανέκτησε 5 φορές την μπάλα και 2 φορές στο αντίπαλο μισό του γηπέδου. Διεκδίκησε την μπάλα 22 φορές κερδίζοντας την τις 13 ενώ βγήκε νικητής και στις 2 εναέριες μονομαχίες που είχε. Πραγματοποίησε 8 ντρίμπλες και 6 τάκλιν στον αγώνα, ενώ έκλεψε 7 φορές την μπάλα και μάζεψε 5 φορές διεκδικήσιμη μπάλα.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!