Ο Φώτης Παπουλής (Απόλλων) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο De Vincenti και στην τρίτη ο Anderson Correia.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Παπουλής έχει λάβει βαθμολογία 322 έναντι 308 του De Vincenti. Σκόραρε ένα γκολ και έδωσε δύο ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 17η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 3-2. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι μεταξύ άλλων έκανε 4 τελικές προσπάθειες (2 στον στόχο), έδωσε 39 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 87%, πραγματοποίησε 1 ντρίμπλα, μάζεψε 5 φορές διεκδικήσιμη μπάλα και ανέκοψε 2 φορές πάσα του αντιπάλου.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!