Ο Ivan Trickovski (AEK) έχει αναδειχθεί ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και θα λάβει από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο MVP by Unicars & Volkswagen. Στη δεύτερη θέση ο Joan Truyols και στην τρίτη ο Facundo Pereyra.

Η διεθνής εταιρεία InStat έστειλε στον ΠΑ.Σ.Π. την βαθμολογία του κάθε ποδοσφαιριστή στο InStat Index. Ο δείκτης αυτός είναι αποτέλεσμα ενός αλγόριθμου με βάση τις ποσοτικές παραμέτρους των ενεργειών που κάνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στο γήπεδο σε σύγκριση με την ποιότητα των ενεργειών των συμπαικτών, των αντιπάλων και του ίδιου του αγώνα.

O Trickovski έχει λάβει βαθμολογία 402 – την υψηλότερη μέχρι στιγμής σε αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα (!) – έναντι 327 του Truyols. Σκόραρε τέσσερα γκολ και έδωσε μία ασίστ στο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας για την 16η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος βοηθώντας την ομάδα του να κερδίσει με 2-5. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε 9 τελικές προσπάθειες (6 στον στόχο) κι έδωσε 28 πάσες με ποσοστό ευστοχίας 79%. Πραγματοποίησε 1 ντρίμπλα και 1 τάκλιν στον αγώνα και μάζεψε 1 φορά διεκδικήσιμη μπάλα. Ανέκοψε 2 φορές πάσα του αντιπάλου ενώ κέρδισε 6 διεκδικήσεις της μπάλας εκ των οποίων η μία εναέρια.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία Unicars και την Volkswagen για την πολύτιμη τους στήριξη στους πρωταγωνιστές των γηπέδων. Η Unicars στηρίζει διαρκώς και με συνέπεια τον Κυπριακό αθλητισμό συμβάλλοντας στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών και στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους!