Το συγκινητικό μήνυμα του Gilvan που ξεπέρασε τον καρκίνο

Με μεγάλη συγκίνηση διαπιστώσαμε ότι ο Gilvan Rosa de Lima που έπαιζε ποδόσφαιρο στη Δόξα Κατωκοπιάς το 2011 χαίρει άκρας υγείας!

Τον Φεβρουάριο της συγκεκριμένης χρονολογίας  είχε δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία του με τον τότε τεσσάρων μηνών γιό του. Ο Γκιλβάν είχε προσληφθεί από καρκίνο και έκανε χημειοθεραπείες. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, φορούσε μάσκα για να μην επηρεάσει το αγγελούδι του…

Μάλιστα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών είχε διεξαγάγει έναν μικρό έρανο μεταξύ των μελών του και είχε δώσει ένα συμβολικό ποσό στον Γκιλβάν, μαζί με την ευχή του να παν όλα καλά.

Πέντε και πλέον χρόνια μετά, λοιπόν, ο πρώην άσος της Δόξας είναι απολύτως καλά! Μάλιστα την Παρασκευή (05/08)  ανέβασε στο facebook την παλιά φωτογραφία με «το τότε» και μια με «το σήμερα».

Πλέον ο γιος του είναι πέντε χρονών και έχει δίπλα του τον πατέρα του…

Ο Γκιλβάν με αφορμή τα γενέθλιά του έγραψε μεταξύ άλλων στο facebook: «Σήμερα είναι τα γενέθλια μου. Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ανακάλυψα ότι ήμουν με τον καρκίνο ή καλύτερα, πάνε πέντε χρόνια από τότε που έχω μάθει να ζω. Η 5η Αυγούστου του 2011 ήταν μια Παρασκευή όπως σήμερα, όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο.

Στα 30 μου χρόνια έμαθα ότι δεν κάνουμε τίποτα μόνοι, ανεξαρτήτως της πίστης. Η πίστη είναι η ευκαιρία. Είδα ότι η οικογένεια είναι η βάση για τα πάντα. Μπορώ να πω ότι η οικογένειά μου είχε καρκίνο μαζί μου. Ο γιος μου ήταν 4 μηνών τότε. Ήθελα λίγο περισσότερο χρόνο μαζί του και σήμερα είμαστε μαζί. Είμαι ευγνώμων σε όλους εκείνους που προσευχήθηκαν και πανηγύριζαν μαζί μου για την ανάρρωσή μου. Αν υπάρχει ένας τρόπος να ξεπεράσεις τον καρκίνο, αυτός είναι η αγάπη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ