Το επίτευγμα καριέρας του Diego Dorregaray

Με 16 γκολ στο ενεργητικό του στο πρωτάθλημα που μας πέρασε, ο Diego Dorregaray ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Β’ Γκρουπ για τη περίοδο 2022/23. Η Νέα Σαλαμίνα πραγματοποίησε ανανέωση συμβολαίου στον Αργεντίνο επιθετικό, ο οποίος σκόραρε και 4 γκολ στο κύπελλο και έτσι θα τον βλέπουμε στα γήπεδα μας και την ερχόμενη σεζόν.

Ο Diego Dorregaray ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Στα 30 του χρόνια ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιζε σε ευρωπαϊκή χώρα. Πέραν από ένα σύντομο πέρασμα προηγουμένως στην Αίγυπτο, σε όλη την υπόλοιπη του καριέρα αγωνίστηκε σε Εκουαδόρ και Αργεντινή.

Είναι μάλιστα άξιο αναφοράς πως ο Dorregaray μαζί με τους πρώτους σκόρερ του Πρωταθλήματος 2022/23 στο Α’ Γκρουπ, Ιωάννη Πίττα και Jairo, έχουν πραγματοποιήσει και οι τρεις ρεκόρ καριέρας! Ο Αργεντίνος είχε σκοράρει το 2021 στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ 14 γκολ με τη φανέλα της Deportivo Cuenca, μια επίδοση που ξεπέρασε φέτος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα, θα ήθελα να το αφιερώσω στην οικογένεια μου και στην Νέα Σαλαμίνα και τους φιλάθλους μας» ήταν τα πρώτα του λόγια όταν παρέλαβε το βραβείο από τον ΠΑ.Σ.Π. ως ο πρώτος σκόρερ του Β’ Γκρουπ ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε την επόμενη σεζόν και να πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ