Το έπαθλο στον Οχαγιόν και η Επιταγή 1000 ευρώ

Πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 10/2/14, στην αίθουσα Φιλοξενίας της Φώτος Φωτιάδης Δια-νομείς Λτδ,  (Carlsberg), στα Λατσιά, η  απονομή του βραβείου στον  «Καλύτερο Ποδοσφαιρι-στή» του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg για  τον μήνα Ιανουάριο 2014, Mose Ohayon της Ανόρθωσης, καθώς και η επίδοση της χρηματικής επιταγής των 1000 ευρώ, συνεισφορά της Carlsberg, στον πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών, Χριστάκη Νικολαΐδη.

Παρών  στην τελετή και ο αγνός φίλαθλος και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας της Αμμοχώστου, μέλος της Παγκύπριας Οργάνωσης Τυφλών, Αντρέας Χαπούπης, ο οποίος παρακολουθεί με τα μάτια της ψυχής του, ανελλιπώς όλους τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Τόσο  ο Mose Ohayon, όσο και ο κ Χριστάκης Νικολαΐδης και Αντρέας Χαπούπης,  ευχαρίστη-σαν την Carlsberg για την πολύχρονη, πολύτιμη και πολυδιάστατη συνεισφορά της στο Κυπριακό Αθλητισμό και την Κυπριακή Κοινωνία γενικότερα και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τις απονομές που έγιναν από τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέ-σεων της φίλαθλης εταιρείας Carlsberg, Αντρέα Σμυρίλλη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ