Το ειδικό ρολόι του Χαραλάμπους σε φιλανθρωπική δημοπρασία

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους στέκεται δίπλα στο Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου και το Blue Heart Foundation στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11».

Ο νεαρός άσος της Ομόνοιας δώρισε για φιλανθρωπική δημοπρασία, το ρολόι το οποίο φορούσε στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24», όταν παρέλαβε το βραβείο του Κορυφαίου Κύπριου Νέου του Πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο ρολόι είναι το μοντέλο Maserati Successo (R8853121006) και έχει ειδική χάραξη στο πίσω μέρος με το όνομα και τον αριθμό φανέλας του Χαραλάμπους ενώ είναι μια προσφορά των κοσμηματοπωλείων Evdokimou Jewellery στη Λευκωσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή την εβδομάδα στις φιλανθρωπικές δημοπρασίες του charityidols.com οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να διεκδικήσουν μια φανέλα με τις υπογραφές των κορυφαίων παικτών από τα ποδοσφαιρικά βραβεία του ΠΑ.Σ.Π., φανέλες με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών ΑΕΚ & Σαλαμίνας και μία υπογεγραμμένη φανέλα του Μιχάλη Κωνσταντίνου από τη συμμετοχή του σε φιλικό αγώνα παλαίμαχων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ