Θέλουμε να διώξουμε έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και παίκτη, όπως ο Ποτέ…

Ο ΠΑ.Σ.Π. καταδικάζει απερίφραστα τις ρατσιστικές εκδηλώσεις οπαδών σε βάρος του ποδοσφαιριστή Μίκαελ Ποτέ και του Γιώργου Εφραίμ την περασμένη Κυριακή (30/12) στο ντέρμπι του ΓΣΠ.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι παίκτης με μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, ενώ και όσοι έτυχε να τον γνωρίσουν έχουν να λένε τα καλύτερα για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Διερωτόμαστε λοιπόν: Θέλουμε πραγματικά παίκτες επιπέδου στο ποδόσφαιρό μας; Θέλουμε να έχουμε ένα καλό επίπεδο στο πρωτάθλημά μας;

Εκφράζουμε, πάντως, την ικανοποίησή μας για τη στάση που τήρησαν οι παράγοντες των δυο ομάδων, οι οποίοι με δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα καταδίκασαν αυτές τις συμπεριφορές.

Τέλος, κάνουμε δημοσίως τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε την εκστρατεία μας για δημιουργία σωστής παιδείας και κατά των αρνητικών φαινομένων στο άθλημα, με μεγαλύτερο σθένος. Έστω και μόνοι μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βάλουμε το λιθαράκι μας και να αλλάξουμε αυτή την εικόνα.

Σε ό,τι αφορά τον Εφράιμ, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι εξυβρίστηκε έντονα γιατί έκανε το “λάθος” να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Καταδικάζουμε κι αυτές τις ενέργειες.

 Ο Ποτέ στις δηλώσεις του για τις βαβεύσεις του στο πλαίσιο του διαγωνισμού PASP Top Goal Holland&Barrett. Τότε δήλωνε ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στην Κύπρο. Τι θα λέει τώρα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ