Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες ετήσιες συναντήσεις του ΠΑ.Σ.Π. με τους ποδοσφαιριστές όλων των σωματείων πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη επιτελείο του ΠΑ.Σ.Π. έχει επισκεφθεί τους ποδοσφαιριστές των ομάδων της Δόξας, του ΘΟΙ Λακατάμιας και της Ομόνοιας ενώ προγραμματίζονται και οι συναντήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ενημερωθούν από το επιτελείο του ΠΑ.Σ.Π. για τα τελευταία συνδικαλιστικά νέα του επαγγέλματος τους και για την ανανέωση του Ενιαίου Ασφαλιστικού Σχεδίου του συνδέσμου αλλά και να ψηφίσουν την κορυφαία ενδεκάδα στον κόσμο.

Ένα από τα κύρια θέματα της ενημέρωσης όμως είναι η παρουσίαση του προγράμματος “Provident Athletes’ Savings Plan” ενός ταμείου αφυπηρέτησης ποδοσφαιριστών για τα μέλη του Συνδέσμου το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα από τις αρχές Σεπτεμβρίου με σκοπό τη διασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος στους ποδοσφαιριστές.

Ο ΠΑ.Σ.Π. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία για την άψογη συνεργασία και τις διευκολύνσεις στις συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές τους.