Τα «αστέρια»… προθερμαίνονται!

Τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2022/23» που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία την περασμένη Πέμπτη είναι μόνο ένα από τα πολλά κομμάτια του παζλ όσον αφορά τις βραβεύσεις που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών. Προηγήθηκαν οι βραβεύσεις του Γυναικείου Πρωταθλήματος, της Γ’ Κατηγορίας, ενώ τώρα σειρά παίρνουν όσοι ποδοσφαιριστές διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το φινάλε.

Μετράμε, λοιπόν, αντίστροφα για τα «PASP BEST11 B’ DIVISION AWARDS 2022/23», τα οποία κατέστησαν θεσμός και έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού. Πλησιάζει η στιγμή για να παρουσιαστούν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Τις βραβεύσεις φέρνει κοντά σας αύριο, 23/05/2023, στις 13:00, η Digital TV μέσω της εκπομπής «Στην Κερκίδα».

Το προηγούμενο διάστημα οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Β’ Κατηγορίας επέλεξαν τους εκλεκτούς τους μέσα από τις αντίπαλες ομάδες και βάσει των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας θα ανακηρυχθεί η καλύτερη ενδεκάδα, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής και ο καλύτερος προπονητής, ενώ θα βραβευθεί και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Δημήτριος Διαμαντόπουλος, ο οποίος σημείωσε 15 γκολ, ένα περισσότερο από τους Vander Sacramento Vieira και Arturs Karasausks.

Ο ΠΑ.Σ.Π. παρουσιάζει σήμερα τους 30 ποδοσφαιριστές που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, με την πρωταθλήτρια ομάδα του Οθέλλου να κρατά τα σκήπτρα αφού οκτώ ποδοσφαιριστές της συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω λίστα. Ακολουθεί η ΑΕΖ με πέντε ποδοσφαιριστές και η Ομόνοια 29ης Μαΐου με τέσσερις. Εθνικός Άχνας, Αχυρώνας – Ονήσιλος και Πέγεια 2014 έχουν από τρεις, η Ομόνοια Αραδίππου δύο και από έναν ποδοσφαιριστή οι ομάδες της ΜΕΑΠ και της Ολυμπιάδας Λυμπιών. Ο ΠΑ.Σ.Π. συγχαίρει τους 30 ποδοσφαιριστές και όσους διακρίθηκαν κατά τη ποδοσφαιρική σεζόν 2022/23.

Όσον αφορά τους προπονητές, οι Αλέξης Γαρπόζης (Οθέλλος), Γιάννος Λυμπουρής (Ομόνοια 29ης Μαΐου), Λιάσος Λουκά (ΑΕΖ) και Πάμπος Χριστοδούλου (Εθνικός Άχνας) έλαβαν τη μερίδα του λέοντος στις ψήφους των ποδοσφαιριστών. Οι προαναφερθέντες… έτρεξαν στην τελική ευθεία και ο νικητής θα ανακοινωθεί αύριο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί την χορηγό φιλοξενίας των βραβείων Pizza Hut, τον χορηγό μετάδοσης Digital TV καθώς επίσης και τον δωροθέτη Blue Pharmacies, αντιπρόσωποι των προϊόντων Lander Polar Ice & PharmaLEAD.

Δείτε πιο κάτω τους 30 ποδοσφαιριστές που πρώτευσαν σε ψήφους στα «PASP BEST11 B’ DIVISION AWARDS 2022/23»:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
MATEUSZ TAUDUL (Οθέλλος Αθηαίνου)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (ΜΕΑΠ)
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ (Ολυμπιάς Λυμπιών)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΣΤΥΛΙΑΝΟΥ (Ομόνοια 29ης)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
KIBAMBA BARON (Οθέλλος Αθηαίνου)
VASCO COELHO (Αχυρώνας – Ονήσιλος)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ (ΑΕΖ)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΤΕΛΛΗΣ (ΑΕΖ)
ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΑΕΖ)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ (Οθέλλος Αθηαίνου)
ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΡΑΤΙΚΟΣ (Εθνικός Άχνας)
ΜΟΔΕΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ (Αχυρώνας – Ονήσιλος)
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΟΪΖΙΔΗΣ (Ομόνοια Αραδίππου)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΙΑΚΑΣ (Οθέλλος Αθηαίνου)

ΜΕΣΟΙ
CURTIS YEBLI (ΑΕΖ)
EDUARDO NARDINI (Οθέλλος Αθηαίνου)
JORDI GOMEZ (Ομόνοια 29ης)
ΑΔΑΜΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ (Ομόνοια 29ης)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΜΗΣ (Πέγεια 2014)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΣΧΑΛΗΣ (Οθέλλος Αθηαίνου)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
HABIB OUESLATI (Πέγεια 2014)
KAREEM BEN-KMAYAL (Πέγεια 2014)
MARIJAN SUTO (Οθέλλος Αθηαίνου)
VANDER VIEIRA (Εθνικός Άχνας)
YAIR CASTRO (ΑΕΖ)
ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ (Ομόνοια 29ης)
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΤΗ (Οθέλλος Αθηαίνου)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (Αχυρώνας – Ονήσιλος)
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (Εθνικός Άχνας)
ΣΕΡΓΙΟΣ ΑΒΡΑΑΜ (Ομόνοια Αραδίππου)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ