Συνέδριο Integriball Erasmus+

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, το τελικό Συνέδριο του προγράμματος «Integriball Grassroots & Women’s football», που χρηματοδοτείται από το EU ERASMUS+ και συντονίζει το CSCF –  Ίδρυμα Αθλητικής Ακεραιότητας, έχοντας ως στόχο να εκπαιδεύσει και να προστατεύσει νέους ποδοσφαιριστές (U16-18) και ποδοσφαιρίστριες σε Βέλγιο, Κύπρο, Τσεχία, Ελλάδα και Μάλτα από περιπτώσεις χειραγώγησης στον αθλητισμό και άλλων σχετικών απειλών και παράνομων δραστηριοτήτων.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών εκπροσωπήθηκε από τον Εκτελεστικό Πρόεδρο, Σπύρο Νεοφυτίδη και τον λειτουργό του Συνδέσμου, Λοΐζο Χρυσοστόμου οι οποίοι ανέλυσαν την πορεία του προγράμματος στην Κύπρο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. ως συνεργάτης στο πρόγραμμα ενημέρωσε και εκπαίδευσε νέους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες σε περισσότερες από 25 ομάδες στην Κύπρο. Οι υπόλοιποι συνεργάτες του προγράμματος είναι οι ομοσπονδίες ποδοσφαίρου σε Βέλγιο, Ελλάδα, Τσεχία και Μάλτα, το Πανεπιστήμιο της Γάνδης και το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης Λοταρίας (GLMS), με υποστηρικτές την UEFA και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ