Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΠΑ.Σ.Π. ακόμη 58 ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες

Την Τρίτη 3 Ιουνίου 2025, στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών πραγματοποίησε τις καθιερωμένες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις οι οποίες προσφέρουν στα μέλη του Συνδέσμου μοναδικές σπουδαστικές ευκαιρίες μέσω υποτροφιών.

Στις αξιολογήσεις συμμετείχαν 58 ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες, οι οποίοι πλέον έχουν ενταχθεί και επίσημα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του συνδέσμου και έχουν την ευκαιρία να λάβουν υποτροφία για σπουδές στα ακόλουθα εκπαιδευτικά ιδρύματα:

• University of Nicosia
• European University Cyprus
• UCLan Cyprus
• Frederick University
• Neapolis University Pafos
• Alexander College
• CTL Eurocollege Limassol
• Cyprus Institute of Marketing
• KES College
• American University of Cyprus
• UNICAF
• University of Limassol

Οι αγώνες βιντεοσκοπήθηκαν και η βαθμολόγηση θα πραγματοποιηθεί από ηλεκτρονική πλατφόρμα ανάλυσης ποδοσφαιρικών επιδόσεων. Παράλληλα, ο ποδίατρος Δρ. Χρήστος Νικολόπουλος και η κινησιολόγος, Δρ. Ελένη Θεοδώρου, πρόσφεραν δωρεάν εξέταση σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παρών στις αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π. ήταν και η Γαλακτοβιομηχανία Αλάμπρα η οποία πρόσφερε δωρεάν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες το Γάλα Σοκολάτας ΜΟΟ και τους 100% φυσικούς χυμούς ΑΛΑΜΠΡΑ.

Τελευταίες Ειδήσεις