Στις 12 Μαΐου τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2021/22»!

Η σημαντικότερη ποδοσφαιρική τελετή βραβεύσεων στην Κύπρο, διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022. Τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2021/22», σε ζωντανή μετάδοση από το κανάλι Cablenet Sports1HD στις 20:30, με το Pre-Show να ξεκινά στις 19:45!

Θα τιμηθούν από τον ΠΑ.Σ.Π., όσοι διακρίθηκαν στο κυπριακό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν, μέσα από τις διάφορες ψηφοφορίες των ιδίων των ποδοσφαιριστών, των επιτροπών και των φιλάθλων.

Στην εκδήλωση κορυφαία στιγμή είναι η ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος, του κορυφαίου προπονητή, του καλύτερου Νέου και του MVP του πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες στιγμές είναι η ανάδειξη των κορυφαίων γκολ και αποκρούσεων, η απονομή των Χρυσών Γαντιών, του βραβείου πρώτου σκόρερ, η ανακοίνωση της δεύτερης Καλύτερης Ενδεκάδας και οι τιμητικές βραβεύσεις.

Διοργανωτής των Bραβείων είναι ο ΠΑ.Σ.Π., Χορηγός Μετάδοσης η Cablenet, Χορηγός Φιλοξενίας το ξενοδοχείο St. Raphael και Χορηγοί των Βραβείων οι Unicars (Volkswagen), Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Stoiximan, Lander Polar Ice και το Buffalo Wings & Rings!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ