Στις 12 Απριλίου οι αξιολογήσεις για υποτροφίες του ΠΑ.Σ.Π.

Την Μεγάλη Τετάρτη (12/04/2017) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ιδ. Σχολής ΦΟΡΟΥΜ στη Νήσου, θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιες ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π., που χαρίζουν μοναδικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες στα μέλη του.

Οι αξιολογήσεις γίνονται σε συνεργασία με την αγγλική εταιρεία PASS4SOCCER. Το γενικό πρόσταγμα θα έχει ο επικεφαλής ταλέντων της Βόρειας Αγγλίας, ο οποίος πέρα από την συνεργασία του με την PASS4SOCCER έχει εμπειρία στην προπόνηση σχολείων της αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας U18 και των ποδοσφαιρικών σχολών της Manchester United FC. Μαζί του θα βρίσκεται και ένα επιτελείο επίλεκτων Κύπριων προπονητών καθώς και ιατρικό team.

Για να δηλώσετε την συμμετοχή σας στις ποδοσφαιρικές αξιολογήσεις του ΠΑ.Σ.Π., παρακαλούμε όπως πρώτα επικοινωνήσετε με τον σύνδεσμο στο 22466508 και στη συνέχεια συμπληρωθεί το πιο κάτω σχετικό έντυπο και μας σταλεί στο email info@pasp.org.cy ή στο φαξ 22375755.

ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου 2017.

*** Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ενεργά μέλη του ΠΑ.Σ.Π.
Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι μέλη του συνδέσμου θα πρέπει να αποστείλουν και το έντυπο εγγραφής μέλους που θα βρουν ΕΔΩ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ