Στην Κύπρο τρία στελέχη του τμήματος εκπαίδευσης της FIFPro

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών για συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων, αντιπροσωπία της βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο.

Τρία στελέχη της FIFPro, ο σύμβουλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων Alan Irwin, η υπεύθυνη επιμόρφωσης Frederique Vinia  και η Nienke van Gerven, είχαν επαφές με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών, αλλά και τον πρόεδρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Νίκο Καρτακούλη.

Οι επαφές είχαν ως κύριο αντικείμενο συζήτησης την προσφορά περισσότερων εκπαιδευτικών ευκαιριών στους ποδοσφαιριστές.

Η επίσκεψη των τριών προαναφερθέντων στελεχών της FIFPro αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών ώστε να ανταλλάξει απόψεις σε σχέση με το πρόγραμμα «δεύτερη καριέρα» που είναι ήδη σε εξέλιξη και χαρακτηρίζεται από μεγάλη επιτυχία.

Ως γνωστόν, ο Σύνδεσμος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο ότι πρέπει να είναι έτοιμοι να συνεχίσουν ομαλά τη ζωή τους με τη δύση της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και όπως φαίνεται με επιτυχία.

Να θυμίσουμε ότι το μέλος μας, Χρυσόστομος Καλός, ήταν στην πρώτη φουρνιά των αποφοίτων του προγράμματος “FIFPro Online Academy”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ