Σπουδές στη Διεύθυνση Αθλητισμού – Προθεσμία μέχρι τις 31 Μαρτίου

Μέχρι τις 31 Μαρτίου θα μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΠΑ.Σ.Π., όσα μέλη μας ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της FIFPro για απόκτηση πτυχίου στη Διεύθυνση Αθλητισμού Sports Management.

Η εκπαιδευτική αυτή ευκαιρία έχει να προσφέρει πολλά στους ποδοσφαιριστές, καθώς είναι δυνατή η παρακολούθηση των μαθημάτων εξ αποστάσεως. Πέραν απ’ αυτό, όμως, το επίπεδο των μαθημάτων είναι υψηλό, ενώ ο τίτλος σπουδών τυγχάνει αναγνώρισης. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για τη νέα τους ζωή, αυτή που θα ξεκινήσουν μετά την δύση της καριέρας τους.

Μάλιστα, ήδη υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές από την Κύπρο που αξιοποίησαν τα όσα προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για τον διεθνή άσο του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και τον Χρυσόστομο Καλό. Επίσης, στο τέταρτο εξάμηνο της φοίτησής του βρίσκεται και το μέλος μας Σίμος Κρασάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: Ανήσυχο πνεύμα- Θέλει να κάνει τα πάντα στη ζωή του!

Ο Καλός προωθεί το FIFPro Online Academy για λογαριασμό της Παγκόσμιας Ένωσης (pics&vid)

Πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης ο Χαραλαμπίδης!

Σημειώνεται πως το Πανεπιστήμιο στη Βόρεια Δανία, UCN, είναι αυτό που φιλοξενεί τις σπουδές στην Διεύθυνση Αθλητισμού του προγράμματος FIFPro Online Academy.

Το πρόγραμμα επιχορηγείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να αρχίσει κάποιος ποδοσφαιριστής τη φοίτησή του, χρειάζονται μόνο 300 Ευρώ για την εγγραφή και ακόμη 200 Ευρώ, που αφορούν τα έξοδα των βιβλίων για κάθε εξάμηνο. Ο φοιτητής-ποδοσφαιριστής δεν θα χρειαστεί να καταβάλει επιπλέον χρήματα.

Αρχές Φεβρουαρίου η Σίλεια Βάσου, υπεύθυνη του προγράμματος στην Κύπρο, συμμετείχε σε σεμινάριο στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Ένωσης ποδοσφαιρικών συνδέσμων, όπου διαπίστωσε από πρώτο χέρι ότι οι υπεύθυνοι του FIFPro Online Academy είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα.

Η κ. Βάσου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να μεταφέρει τις δικές της εμπειρίες ως υπεύθυνη για τη λειτουργία του σπουδαστικού αυτού σχεδίου στο νησί μας.

Επίσης, μιλώντας στο γραφείο Τύπου του Συνδέσμου μας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποφοίτηση του δύο μελών μας Χρυσόστομου Καλού και Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη πέρσι και φέτος αντίστοιχα και πρόσθεσε: «Είναι πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μεν, ευέλικτο δε. Τα μαθήματα είναι υψηλού επιπέδου, όμως ο φοιτητής έχει την ευχέρεια να τα παρακολουθήσει σε χρονικό διάστημα και στον χώρο που τον βολεύει, πάντα όμως βάσει ενός σωστού και σοβαρού προγραμματισμού. Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος του Συνδέσμου γίνεται δεκτό από το πανεπιστήμιο, μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα εξ αποστάσεως, εντελώς δωρεάν. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ΠΑ.Σ.Π. κατάφερε να υλοποιήσει το πλάνο του για να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια στα μέλη του για μια δεύτερη καριέρα και φυσικά επεκτείνεται με τις συνεργασίες μας με ιδιωτικά πανεπιστήμια εντός Κύπρου, ώστε τα μέλη μας να μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους αντιπροσωπεύει περισσότερο».

Σημειώνεται πως τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο πρόγραμμα Online Academy της FIFPro για την απόκτηση του BA-degree στο Sport Management, θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στον ΠΑΣΠ μέχρι και τις 31 Μαρτίου ώστε να είναι εφικτή η ολοκλήρωση της διαδικασίας που απαιτείται, η οποία λήγει 1η Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π. μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 22 466508, καθημερινά μεταξύ των ωρών 09:00 και 15:00

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ