Σπουδάστε Sports Manegement δωρεάν και πάρτε διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο-31 Μαΐου η προθεσμία!

Ένα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει ο ΠΑ.Σ.Π. στους παίκτες σε συνεργασία με τη FIFPro είναι και το Sports Manegement online programme.

Η εκπαιδευτική αυτή ευκαιρία έχει να προσφέρει πολλά στους ποδοσφαιριστές, καθώς είναι δυνατή η παρακολούθηση των μαθημάτων εξ αποστάσεως. Πέραν απ΄ αυτό, όμως, το επίπεδο των μαθημάτων είναι υψηλό, ενώ τυγχάνει αναγνώρισης. Το σημαντικότερο, όμως, είναι πως προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές για τη νέα τους ζωή, αυτή που θα ξεκινήσουν στη δύση της καριέρας τους.

Μάλιστα, ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αξιοποίησαν τα όσα προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία. Ένας απ΄ αυτούς είναι και ο διεθνής άσος του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Περί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου η Σίλεια Βάσου, υπεύθυνη του προγράμματος στην Κύπρο, συμμετείχε σε σεμνάριο στα κεντρικά γραφεία της Παγκόσμιας Ένωσης ποδοσφαιρικών συνδέσμων. Όπως είχαμε σημειώσει η κ. Βάσου διαπίστωσε από πρώτο χέρι ότι οι υπεύθυνοι του FIFPro Online Academy είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα, ενώ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, αλλά και να μεταφέρει τις δικές της εμπειρίες ως υπεύθυνη για τη λειτουργία του σπουδαστικού αυτού σχεδίου στο νησί μας.

Σημειώνεται πως τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν στο πρόγραμμα Online Academy της FIFPro για την απόκτηση του BA-degree στο Sport Management., θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα, 31 Μαΐου.

Το πρόγραμμα επιχορηγείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Για να αρχίσει κάποιος ποδοσφαιριστής τη φοίτησή του, χρειάζονται μόνο 300 Ευρώ για την εγγραφή και ακόμη 200 Ευρώ, που αφορούν τα έξοδα των βιβλίων για κάθε εξάμηνο. Ο φοιτητής-ποδοσφαιριστής δεν θα χρειαστεί να καταβάλει επιπλέον χρήματα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ