Σκέμπρι: «Να μας στηρίξουν και να φτιάξουμε το δικό μας μέλλον στην Ομόνοια!»

Η βράβευση του Αντρέ Σκέμπρι για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής από τον ΠΑΣΠ και την χορηγό εταιρεία SUPERFOODS.

Μετά την βράβευση ο Μαλτέζος επιθετικός της Ομόνοια δέχθηκε να κάνει δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός που δεν είναι χαρούμενος αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σκέμπρι συγχαρητήρια για την βράβευση του καλύτερου τέρματος. Πως αισθάνεσαι για αυτό;
Το εκτιμώ για την βράβευση. Αυτή όμως τη στιγμή δεν είμαι χαρούμενος καθώς όλοι ξέρετε που βρίσκεται στη βαθμολογία η Ομόνοια. Η κατάσταση στην οποία είμαστε. Εκτιμώ πολύ αυτή τη βράβευση αλλά θα αισθανόμουνα καλύτερα αν ήμασταν σε καλύτερη θέση.

Αυτή τη στιγμή σκόραρες 9 τέρματα στο πρωτάθλημα. Φυσικά ο στόχος σου είναι να σκοράρεις και άλλα τέρματα και να βοηθήσεις την Ομόνοια.
Ναι πρέπει να το παραδεχθώ δεν έχω και την καλύτερη σεζόν. Παρόλα αυτά σκόραρα 9 τέρματα και πιστεύω ότι θα σκοράρω και άλλα. Ναι δεν είναι από τις καλύτερες μου σεζόν, δεν είναι εύκολο όταν εργάζεσαι σε δύσκολες καταστάσεις. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή. Στην αρχή αρχίσαμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στο τέλος μαχόμαστε για την θέση στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολο. Ελπίζω να αποδώσω ακόμη καλύτερα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Το περασμένο παιχνίδι ήταν με την Πάφο και κερδίσατε 4-0. Κάνατε ένα μεγάλο βήμα για να περάσετε στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.
Ναι κερδίσαμε 4-0 αλλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Από ‘τι φαίνετε θα περάσουμε στον επόμενο γύρο, όπου ξεκινούν τα δύσκολα παιχνίδια. Θα δούμε ποια ομάδα θα κληρωθούμε μετά.

Στον επόμενο αγώνα. Αγωνίζεστε με την ΑΕΚ. Είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ένας δύσκολος αγώνας για εσάς.
Πολύ δύσκολος αγώνας, όπως οι όλοι οι υπόλοιποι αγώνες. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολος καθώς αγωνιζόμαστε με την ΑΕΚ. Έχουμε πολλές απουσίες παιχτών. Δεν ξέρω τι μπορώ να πω για αυτόν τον αγώνα. Σίγουρα θα είναι δύσκολος αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη.

Τέλος κάτι για τους οπαδούς; Ένας μήνυμα για αυτούς;
Πιστεύω ότι οι οπαδοί είναι πάντοτε πίσω μας. Όπως λέω πάντα οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι που ξέρω στην Κύπρο. Ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι χαρούμενοι με την απόδοση μας και συμφωνών μαζί τους. Αυτό που μπορώ να πω είναι να μας στηρίξουν και να φτιάξουμε το δικό μας μέλλον στην Ομόνοια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ