Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis), σε συνεργασία με τον Γιώργο Πεγκλή, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) και την ευγενική υποστήριξη των ΠΑ.Σ.Π. και Συνδέσμου Κυπρίων Προπονητών Ποδοσφαίρου, διοργανώνει στην Κύπρο μια ολοκληρωμένη σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων αναλυτών ποδοσφαίρου.

Κεντρικός ομιλητής,  ο εκπαιδευτής προπονητών UEFA PRO της FIFA, κύριος Στηβ Κωνσταντινίδης, ο οποίος είναι προσκεκλημένος της FIFA στο Λονδίνο για ανάλυση του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Θα παρουσιαστεί σειρά ειδικών μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης του επαγγέλματος του αναλυτή αγώνων. Η εξειδικευμένη ανάλυση συγκεκριμένων αθλητικών συμπεριφορών και ικανοτήτων, γίνεται επιστήμη.

Ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου θα είναι η Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι €300 έκαστος, και θα διαρκέσει 3 μέρες σε ολιγομελή τμήμα για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Για τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π. το κόστος είναι €250.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99145814 μέχρι τη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018.