Σεμινάριο αναλυτή αγώνων 2ου επιπέδου

Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis), πιστοποιημένος ακαδημαϊκός συνεργάτης των συστημάτων ανάλυσης Sportscode, HUDL, ONCE, INTERPLAY, FIELD WIZ και TESTYOU, σε συνεργασία με τον Γιώργο Πεγκλή, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) και με την υποστήριξη του ΠΑ.Σ.Π, διοργανώνουν την δευτέρου επιπέδου σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων, ειδικών μαθημάτων και πρακτικής εξάσκησης του επαγγέλματος του αναλυτή αγώνων.

Στη διάρκεια ενός τετραήμερου σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν στα πιο σύγχρονα συστήματα ανάλυσης, τα οποία χρησιμοποιούνται από τις ομάδες της Premier League, Primera Liga, Bundesliga, Serie A, NBA, Euroleague κλπ.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση των συστημάτων που θα ακολουθήσουν οι εθνικές ομάδες που θα διαγωνιστούν στο φετινό Μουντιάλ του 2018. Όπως επίσης και από τις ομάδες της σειράς των προημιτελικών, ημιτελικών και του τελικού του Champions League.

Επίσης σε συνεργασία με καταξιωμένους UEFA PRO προπονητές οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα κληθούν να αναλύσουν πραγματικά «σενάρια» τα οποία εξετάζονται από τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων των κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι €350 έκαστος, και θα διαρκέσει 4 μέρες σε ολιγομελή τμήμα για την καλύτερη παρακολούθηση των συμμετεχόντων. Για μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π) το κόστος του σεμιναρίου θα είναι €300.

Ημερομηνία έναρξης 4 Ιουνίου στις 2:30 μ.μ. μέχρι 7 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ.
Τηλέφωνο εγγραφών: 99145814

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ