Το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης (Institute of Sport Analysis), σε συνεργασία με τον Γιώργο Πεγκλή, γραμματέα του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) και με την ευγενική υποστήριξη του ΠΑ.Σ.Π., διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης Ανάλυσης Ποδοσφαίρου για προπονητές κι αναλυτές ομάδων και ακαδημιών.

Στο διάστημα 14-15 και 16 Οκτωβρίου 2019 θα διεξαχθεί στη Λάρνακα, στις εγκαταστάσεις της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, εξειδικευμένο σεμινάριο ανάλυσης με θέματα:

Τις βασικές αρχές ανάλυσης.
Από την μαγνητοσκόπηση του παιχνιδιού στην οθόνη του υπολογιστή. Τα δεδομένα που μπορεί να δίνει ο αναλυτής στο προπονητικό τιμ μετά από κάθε αγώνα.

Ανάλυση προπόνησης.
Πόσο σημαντική είναι για τη βελτίωση της ομάδας. Αφορά μόνο τις μεγάλες ομάδες; Πόσο εύκολα μπορεί να μπει στην καθημερινότητα της ομάδας;

Scouting και ανάλυση με το κινητό μας.
Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση. Πως γίνεται η ενσωμάτωση των δεδομένων από το κινητό μας ώστε ο προπονητής να λαμβάνει το report του αναλυτή άμεσα.

Ανάλυση στο ημίχρονο.
Με ποιο τρόπο μεταφέρουμε δεδομένα στο ημίχρονο. Πως κόβουμε τα στιγμιότυπα που θέλουμε; Πόσο γρήγορα γίνεται η μεταφορά τους; Η επίδραση στους παίκτες και τη βελτίωση της ομάδα μας;

Ανάλυση δεδομένων για δεδομένα fitness.
Η αιχμή της τεχνολογίας στην ανάλυση. Γιατί δεν πρέπει αν αποτελεί μόνο προνόμιο των μεγάλων ομάδων αλλά μπορεί να εφαρμοστεί από όλες τις ομάδες

Μεταφορά δεδομένων σε παίκτες.
Βάζουμε τους παίκτες να κάνουν ανάλυση τους εαυτούς τους. Τα κέρδη της διαδικασίας από τις ακαδημίες μέχρι την κατάκτηση του Μουντιάλ. Διάρκεια και περιεχόμενο των βίντεο που αφορούν τους παίκτες. Τρόποι ελέγχου από το προπονητικό τιμ πως οι παίκτες έχουν μελετήσει τα όσο τους έχουν δοθεί.

Τρισδιάστατη ανάλυση παιχνιδιού.
Με ποιο τρόπο επιτυγχάνετε η ενσωμάτωση της 3D ανάλυσης. Πόσο βοηθάει τον προπονητή και τους παίκτες να αντιλαμβάνονται καλύτερα το ρόλο τους στο γήπεδο.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 99145814 μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019. (Ειδική έκπτωση μόνο για τα μέλη του ΠΑ.Σ.Π.)