Ράντι: Υπέρβαση και εξάδα!

Η βράβευση του Ιμπάν Ιάγκα (Ράντι) από τον ΠΑΣΠ  για το SUPERFOODS – PASP Top Goal 16ης αγωνιστικής.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, απάντησε στις ερωτήσεις μας δήλωσε πως η ομάδα του θα παλέψει για την εξάδα ενώ αναφέρθηκε και για τον φετινό τίτλο. Ποια ομάδα του αρέσκει και την βλέπει για τίτλο.

Συγχαρητήρια Ράντι για το πανέμορφο τέρμα που έχεις πετύχει εναντίον της ΑΕΚ. Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο που σε έχει ψηφίσει;

Πάνω απόλα να τους ευχαριστήσω που μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν. Ναι ήταν ένα πολύ ωραίο τέρμα αλλά δυστυχώς εκείνο το παιχνίδι δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη που πάντα είναι εκεί, τους συμπαίκτες μου αλλά και το προπονητικό τιμ.

Ράντι πες μας για τους στόχους του φετινού Άρη αλλά και για τους δικές σου φιλοδοξίες; Νομίζω αποφύγατε την διαβάθμιση.

Σίγουρα βρισκόμαστε αρκετά μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού, εμείς θα κατεβαίνουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη και θέλουμε να κάνουμε και την υπέρβαση που μας ζήτησε ο πρόεδρος δηλαδή να μπούμε στην 6αδα. Υπάρχουν αρκετά δύσκολα παιχνίδια και ξεκινάμε την επόμενη βδομάδα εναντίον της ΑΕΛ.

Ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα; Ποια ομάδα σου αρέσει περισσότερο;

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες και το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο! Καταρχάς μου αρέσει ο Άρης αλλά η δική μου ομάδα δεν μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Θα λεγα πως η ΑΕΚ είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα μέχρι στιγμής, το παιχνίδι κατοχής που παίζει μου αρέσει και θα λεγα πως είναι το πρώτο φαβορί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ