Ποιες Εθνικές είναι τα φαβορί, ποιες θα κάνουν την έκπληξη και ποιοι ποδοσφαιριστές θα ξεχωρίσουν;

Ρωτήσαμε τους Ανδρέα Σταύρου, Ανδρέα Κυπριανού, Παναγιώτη Φραγκέσκου, Ανδρέα Μαμμίδη και Ευαγόρα Χ’’Φραγκίσκου να μας δώσουν τις προβλέψεις τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ξεκινά σε μία βδομάδα στις 14 Ιουνίου:

Ανδρέας Σταύρου:
«Θεωρώ ότι 4 ομάδες είναι τα μεγάλα φαβορί: Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Γερμανία. Από τις υπόλοιπες Εθνικές πιστεύω ότι το Βέλγιο ίσως κάνει την έκπληξη. Πιστεύω ότι η Αργεντινή αν και δεν είναι φαβορί μπορεί να κατακτήσει το Παγκόσμιο και θα ήθελα πολύ να δω τον Μέσι να την οδηγά στην κατάκτηση του μόνου τρόπαιου που του λείπει. Πολύ καλά πιστεύω θα πάει κι ο Griezmann.»

Ανδρέας Κυπριανού:
«Ισπανία, Γερμανία και Βέλγιο για μένα είναι τα φαβορί. Θα είναι έκπληξη για έμενα εάν μπορέσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο η Αργεντινή ή η Βραζιλία. Έκπληξη θα είναι επίσης αν η Εθνική που υποστηρίζω από μικρός, η Αγγλία, φτάσει μακριά στο θεσμό. Αν τα καταφέρει ίσως ο Χάρι Κέιν βγει και πρώτος σκόρερ. Αναμένω από τον Κέιν και τον Μέσι να έχουν πολύ καλές εμφανίσεις.»

Παναγιώτης Φραγκέσκου:
«Η Γαλλία πιστεύω θα σηκώσει το τρόπαιο. Κι αν δεν βρεθεί μαζί της πιο πριν βλέπω την Βραζιλία ως φιναλίστ. Ως ομάδα έκπληξη θα πω το Βέλγιο ενώ ο Χάρι Κέιν ίσως βγει πρώτος σκόρερ εάν η Αγγλία κάνει καλό Μουντιάλ.»

Ανδρέας Μαμμίδης:
«Για εμένα η Γερμανία και η Γαλλία είναι τα φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω ένα προαίσθημα ότι η Σουηδία θα περάσει τον όμιλο και ίσως φθάσει μακριά. Από τους ποδοσφαιριστές o νεαρός επιθετικός της Γερμανίας, Τίμο Βέρνερ, πιστεύω θα ξεχωρίσει.»

Ευαγόρας Χ’’Φραγκίσκου:
«Φαβορί για εμένα είναι 4 ομάδες: Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία, Αργεντινή. Η Κροατία μπορεί να κάνει την έκπληξη και να φθάσει μακριά στο θεσμό. Αναμένω να δω τον Μέσι να έχει καλές εμφανίσεις αφού στην ουσία είναι και η τελευταία του ευκαιρία να πετύχει κάτι με την Αργεντινή. Ο Σαλάχ επίσης είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλω να δω τι θα κάνει με την Αίγυπτο η οποία δεν έχει ιδιαίτερη δυναμική. Αν πάει η Αργεντινή καλά βλέπω τον Ιγκουαΐν για πρώτο σκόρερ.»